Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport i Skolen i Etiopia

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Addis Ababa
  • Rolle: Undervise barn og ungdom i ulike sportsgrener, og forbedre den fysiske formen og teknikken deres
  • Alder på elevene: 11-16 år
  • Størrelser på klassene: 45
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Etiopia er kjent for sine idrettsutøvere i verdensklasse. Ved å ta del i vårt sportsprosjekt vil du ikke bare bli engasjert i å lære nye ferdigheter og forbedre din egen fysiske form, men du vil også få lære bort din egen idrettskunnskap til de lokale barna. Du kan velge mellom å kombinere friidrett og sport i skolen eller å fokusere kun på sport i skolen. Du trenger ikke å være erfaren trener for å delta på dette prosjektet, vi krever kun at du er interessert i sport og friidrett, og at du ønsker å overføre engasjementet ditt til de lokale barna.

Ved å delta som frivillig på dette prosjektet vil du få en stor mengde verdifull arbeidserfaring gjennom å jobbe side om side med dyktige ansatte og sportsutøvere. Du kan delta enten i løpet av et friår fra studier, som del av en ferie eller studier, eller derom du har et avbrekk fra karrieren.

Din rolle som frivillig på sportsprosjektet

Frivillige gjør uttøyninger med elever på sportprosjektet i Etiopia

Prosjektet har hovedfokus på sport i skolen, og de vanlige sportsgrenene i etiopiske skoler er fotball, basketball, friidrett, volleyball og aerobic.

Som frivillig vil du få en erfaren veileder som vil gi deg råd og støtte. Du vil starte på prosjektet med å følge og hjelpe de lokalt ansatte. Avhengig av dine evner og tilliten du bygger opp med de ansatte kan du også få holde dine egne timer, eller du kan bli spurt om å trene et lag med unge talenter som skal delta i skolemesterskap.

Hver klasse har to timer med sportsundervisning ukentlig, så i løpet av dagen vil du undervise ulike aldersgrupper, men de fleste barna er i alderen 11-16 år. Etterhvert som du jobber med å utvikle barnas talenter vil du være vitne til at deres økte selvtillit vil ha innvirkning på deres personlige forhold til andre mennesker. Du vil også skape evigvarende minner og vennskap.

Dette prosjektet er stengt i skoleferien, fra juli til september.

Kombinert sport i skolen og friidrett

Volunteer Teaching Soccer in Ethiopia with Projects Abroad

Som et tillegg til prosjektet med sport i skolen, kan du som frivillig velge å trene sammen med en lokal etiopisk løpeklubb noen få morgener i uken. Dersom du velger dette alternativet vil du trene på ulike steder med én av tjue langdistanseløpere som skal forberede seg til et offisielt gateløp. Mens du løper vil du kunne nyte det fantastiske landskapet og den vakre naturen rundt deg.

Dette alternativet er kun åpent på forespørsel, så for å unngå skuffelser ber vi deg om å gi oss beskjed når du søker dersom du ønsker å delta på dette spesifikke prosjektet.

Dersom du har kvalifikasjoner inenfor dette fagfeltet kan vi dra nytte av dem. Les mer om mulighetene for profesjonelle frivillige på våre PRO-sider.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲