Projects AbroadProjects Abroad

Sport i skolen på Filippinene

Oversikt
  • Sted: Bogo City og San Remigio
  • Rolle: Jobbe sammen med lokale lærere for å trene barn i ulike sportsgrener med mål om å forbedre elevenes fysiske form
  • Alder på elevene: 10-16 år
  • Størrelser på klassene: 15-20
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra én uke
  • Startdatoer: Fleksibelt

Sportprosjektet på Filippinene passer perfekt for frivillige som er lidenskapelig opptatt av idrett, og som er interessert i å bidra til andres fremgang. Prosjektet passer enten du har et friår fra studier, har en pause fra jobben eller ønsker en annerledes ferie.

En gruppe frivillige og lokale inne på en skole på Filippinene

Målet med prosjektet er å øke den fysiske aktiviteten blant skolebarn, gi dem muligheten til å delta i idrett og oppmuntre dem til å utvikle et varig aktivitetsnivå. Samtidig er det utrolig viktig å ha det gøy.

Som frivillig på dette prosjektet vil du jobbe på lokale skoler i Bogo by hvor det undervises i fotball, basketball, baseball, friidrett og tennis. Kroppsøving er nå lagt inn i skolepensumet i de lokale skolene, og er helt klart et område hvor det er behov for hjelp fra frivillige. Dersom du har erfaring med å organisere treningstimer, eller har en bakgrunn innen idrett og helse, kan du være en sterk ressurs på dette prosjektet.

Som frivillig vil du assistere læreren i gymtimene. Det kan også være at du blir bedt om å undervise mindre grupper på egen hånd, eller sammen med en annen frivillig. Sportsplasseringen i Bogo City har ikke ressurser til å ansette en fast gymlærer, så her er det virkelig et behov for hjelpen du kan tilby.

De frivillige på skolen tar små grupper ut av klasserommet for å gjøre fysiske aktiviteter, enten alene eller sammen med en annen frivillig. Du kan forvente å jobbe minimum 5 timer daglig. Du kan også velge å kombinere dette prosjektet med en plassering på et prosjekt innen Barn & Ungdom eller Undervisning.

Du kan delta på prosjektet i én uker eller mer. Det er ikke mulig å delta i skoleferien, som er fra april til mai.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲