Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport i Skolen i Mexico

Oversikt
  • Sted: Guadalajara
  • Rolle: Undervise barn og ungdom i idrett for å forbedre deres ferdigheter og teknikker
  • Alder på elevene: 11-16 år
  • Størrelser på klassene: 10-30
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Er du en aktiv person som er glad i sport generelt? Eller har du en spesiell sport du virkelig brenner for, og kunne tenke deg å jobbe med å spre denne entusiasmen videre til barn og ungdom? Da har vi et passende prosjekt for deg! 

Friivllig trener barn på en skole i Mexico

Som frivillig på sportsprosjektet i Mexico kan du hjelpe til med å lære barn og ungdom viktigheten av sport, og du kan være en inspirasjon for neste generasjon med sportstalenter.

Tidligere trenererfaring er en stor bonus, men absolutt ikke noe krav for å delta på dette prosjektet. Det viktigste er at du er en sportsentusiast som ønsker å spre egen sportsglede og kunnskap videre til nysgjerrige ungdommer, at du er motivert til å stå på og har et stort smil å tilby. Her er du velkommen uansett hvor du er i livet, enten du ønsker å gjøre noe annet i friåret ditt, ønsker deg en pause fra studier eller jobb eller bare vil ha en helt annerledes sommerferie. Gjør deg klar for et givende opphold!

Din rolle som sportstrener

Frivillig trener viser fram sportsferdigheter til barn i Mexico

Det spiller ingen rolle hvilken sport du er mest interessert i. Så lenge du har en lidenskap for å spre sportsglede, kan du bidra som sportstrener for barn og ungdom i Guadalajara.

På skolene vil du jobbe side om side med de lokale lærerne. På morgenene vil du vanligvis hjelpe til i gymtimene, og sørge for at hver student får delta i ulike aktiviteter, både individuelt og som del av et lag. Du vil jobbe med barn og studenter i alle aldre, avhengig av når de har gymundervisning.

Du vil ha en rolle hvor du trener barn på ulike nivåer (nybegynnere, mellomnivå og viderekomne), og du kan få muligheten til å hjelpe til med forberedelser i forbindelse med lokale turneringer.

Gjennom å involvere barn og ungdom i sport og idrett, vil du hjelpe dem til å innse fordelene av å være i god fysisk form og å ha en sunn livsstil. I tillegg vil du gi dem en følelse av å tilhøre et fellesskap hvor deltakerne har et felles mål og en felles glede. Dette vil igjen ha positiv innvirkning på samfunnet ved at barna får utløp for energien sin på en positiv måte, og dermed holder seg borte fra gata. De får en ny struktur i livet sitt, samtidig som de har mye moro.

Dette prosjektet er tilgjengelig for to eller tre uker dersom du ikke har tid til å delta i fire uker eller lengre. Ved et så kort opphold vil du ikke kunne få bidra like mye som frivillige som deltar over lengre tid, men du vil allikevel kunne få gjort en verdifull innsats og få viktig kulturell innsikt.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲