Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport i Skolen i Romania

Oversikt
  • Sted: Codlea
  • Rolle: Undervise barn på en lokal barneskole innen sport
  • Alder på elevene: 6-14 år
  • Størrelser på klassene: 3-40
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Ved å ta del i vårt skolesport-prosjekt i Romania kan du undervise barn og tenåringer innen idrett, lære dem viktigheten av fysisk aktivitet og motivere dem til å utvikle sine sportstalenter. Du kan jobbe frivillig på dette prosjektet uten tidligere trenererfaring, men om du har noen erfaring er du også svært velkommen.

Dette prosjektet er åpent for frivillige, uansett hvor i livet du er. Du kan delta i løpet av et friår fra studier, i et avbrekk fra karrieren eller som en alternativ ferie. Alt vi ber om er at du er sportsinteressert, og at du har et ønske om å hjelpe andre til å utvikle sine sportsferdigheter.

Som frivillig vil du jobbe på en barne- og ungdomsskole i Coldea, som ligger en halvtimes kjøretur fra Brasov. Under veiledning av en lokal lærer, vil du jobbe med barn i alderen 6-14 år. Arbeidsdagen vil være fire timer daglig.

Du kan undervise innen en rekke idrettsgrener, fra fotball til volleyball og friidrett. I og med at skolen har begrenset med utstyr, forventes det at du bruker kreativiteten din for å gjøre treningene lærerike og morsomme.

Din rolle som frivillig på sportsprosjektet

Frivillig som trener en gruppe barn innendørs på sportsprosjekt i Romania

Som frivillig kan du bruke tiden din på favorittidretten din eller du kan hjelpe til innen flere sportsgrener. Gi oss beskjed hva du er interessert i når du søker slik at vi kan finne en passende plassering for deg.

Gjennom å bidra til at barn og ungdom får interesse for sport, vil du også hjelpe dem til å holde seg sunnere og i fysisk form, men også gi dem følelsen av å høre til et lag som deler samme lidenskap og mål. Dette vil igjen ha en positiv effekt for samfunnet siden mange ungdommer vil bli opptatt av idrett på fritiden i stedet for andre mindre bra aktiviteter. Elevene vil også få en mer strukturert og meningsfull hverdag.

Du kan delta på dette prosjektet i to eller tre uker dersom du ikke har tid og mulighet til å delta i fire uker eller mer. Selv om du vil få verdifull kulturell innsikt og jobbe tett med lokalsamfunnet, må du være klar over at du under et så kort opphold ikke vil kunne få bidra på samme måte som frivillige som deltar over en lengre periode.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲