Projects AbroadProjects Abroad

Sport & Samfunn

Community Sports Volunteers

Våre prosjekter innen sport og samfunn inneholder et antall spennende og stimulerende fysiske aktiviteter. Alle oppfordrer til deltakelse og kommunikasjon mellom de som er involvert. Uansett om det er i form av økter på en idrettsklubb eller timer utenom skoletid på en skole, gir dette tilbudet en mulighet av enorm betydning til barn som vanligvis ikke kan delta.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt sport- og samfunnsprosjekt

I mange statlige skoler i utviklingsland er det større sannsynlighet for at finansiering blir benyttet på fagområder som matematikk og vitenskap, i stedet for timer med fysisk aktivitet. Dette betyr at mange barn og ungdommer mangler muligheten til å lære og delta i sport. Det er her din hjelp som frivillig er viktig!

Sport gir ikke bare mentale og fysiske fordeler, men også nødvendige livsferdigheter som disiplin og viktigheten av lagarbeid. Jevnlige sportstimer kan ha stor innvirkning på de som har kommer fra en vanskeligstilt bakgrunn, siden barna får tilbringe tid borte fra en mindre positiv side av livet.

Ved å delta på disse plasseringene kan du bidra til å oppmuntre framtidige talenter. Gjennom å få barn involvert i sportstimer og kamper hjelper du dem til å øke livskvaliteten, i tillegg til å lære dem verdifulle ferdigheter som de kan bruke til daglig.

Trening av lokale barn

De fleste av våre sport- og samfunnsprosjekter fokuserer på en blanding av ulike idretter. Hvilke idretter som tilbys avhenger av den destinasjonen du velger å dra til, men eksempler på idretter du kan bli involvert i er fotball, basketball, volleyball, friidrett, svømming, hockey, rugby og cricket, i tillegg til generell trening og fysisk aktivitet. Barna du trener vil være svært ivrige etter å delta i ulike idretter så du må gjerne gi oss beskjed dersom du har nye idéer på aktiviteter.

Som frivillig på dette prosjektet vil du jobbe med barn og ungdom i alderen 6 til 17 år. Du vil jobbe med ulike organisasjoner og på forskjellige sentre, slik som på sentre for funksjonshemmede, skoler og sportsklubber. I noen land kan du også få være med på å trene voksne.

Tidligere erfaringer som trener er ikke nødvendig, men om du har noen spesielle ferdigheter innenfor idrett i kombinasjon med mye energi og entusiasme, vil det virkelig hjelpe for å gi barna en ordentlig sjanse til å delta.

Enten du har en lidenskap for en spesiell idrett og du ønsker å tilbringe tid i et utviklingsland, eller du har engasjement til å gjøre idrett tilgjengelig for alle, så er du velkommen til å delta på et av våre prosjekter innen sport og samfunn.

Sport & Samfunn i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲