Projects AbroadProjects Abroad

Surfing

Frivillige gir surfeundervisning til barn i utviklingsland med Projects Abroad

Surfing er en av de mest populære vannsportene i verden, men det er også en aktivitet som ofte er utilgjengelig for mange. I Projects Abroad forsøker vi å endre dette ved å gjøre surfing til noe som folk kan ta del i uavhengig av bakgrunn og økonomisk situasjon.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt surfeprosjekt

I utviklingsland får mange barn aldri muligheten til å lære å svømme, til tross for at de lever rett i nærheten av havet. Som del av vårt surfeprosjekt vil du bidra med å lære barna hvor viktig det er med sikkerhet i vannet, og det å kunne svømme. Du vil også lære dem både å svømme og surfe.

Du vil delta på jevnlige turer til stranden med lokale barn. Der vil du gradvis lære dem nye ferdigheter. Målet er å ha det gøy samtidig som å lære. Våre prosjekter har behov for frivillige som er ivrige etter å involvere seg med barna og gi dem støtte og veiledning.

Du kan delta som frivillig på et surfeprosjekt enten du velger å ta deg et friår fra studier, ønsker et avbrekk fra jobben eller du er på utkikk etter en alternativ ferie. Vi krever ingen tidligere surfeerfaring siden du vil få muligheten til å lære samtidig som du jobber på prosjektet, men du må være en god og trygg svømmer.

Vi ser etter frivillige som har en lidenskap for havet og det å arbeide med barn. dersom du er på utkikk etter en utfordring, og er interessert i å lære noe nytt, vil surfeprosjektet være et godt valg.

Surfing i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲