Projects AbroadProjects Abroad

Volleyball

Frivillig på en volleyballtrening med elever i utlandet med Projects Abroad

Volleyball er et attraktivt og energisk spill som er populært blant både barn og voksne. Som frivillig innen volleyball kan du bidra som hjelpetrener for barn og ungdommer i en lokal sportsklubb eller på skoler. Opphold fra 2 uker og oppover.

Klikk her for å velge destinasjon for ditt volleyballprosjekt

Frivillige trener volleyball på en skole med Projects Abroad

Dersom du er lidenskapelig opptatt av volleyball bør du delta som trener på et av våre volleyballprosjekter i et utviklingsland. Du trenger ikke å være en erfaren spiller eller trener for å delta. Det som kreves er god kunnskap om reglene i spillet, og et ønske om å lære bort det du kan til andre. Du kan delta på dette prosjektet i løpet av friåret ditt, som en pause fra karrieren eller som del av ferien din.

Ved å jobbe som trener på et volleyballprosjekt vil du få muligheten til å kanalisere barnas evner og entusiasme inn i en sammenhengende laginnsats. Ved å blande ferdighetsøkter, spillteori og spill vil du raskt kunne se en utvikling i barnas evner.

Det er viktig å huske på at dette prosjektet dreier seg om mer enn kun volleyball. Det handler om å utvikle idéer og en disiplin som vil være positiv for barna i andre sosiale sammenhenger. Det kan blant annet være lagarbeid og rettferdig spill. Uansett hvilken destinasjon du velger å arbeide frivillig på, vil du hjelpe til med denne prosessen og du vil få erfaring innenfor sportsutvikling som vil være nyttig å ha med seg dersom du velger å studere eller jobbe innenfor dette fagfeltet senere. I tillegg vil du ha det gøy mens du spiller og lærer bort det du interesserer deg for.

Volleyball i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲