Projects AbroadProjects Abroad

Engelskkurs i Belize

Oversikt

Har du lyst til å forbedre engelskkunnskapene dine? Ta et språkkurs i Belize mens du utforsker landet og møter mennesker fra hele verden!

Engelsk er det offisielle språket i Belize, så her er det gode muligheter til å heve nivået ditt et hakk og praktisere språket med menneskene du møter.

På dette intensive språkkurset vil du få gjennomsnittlig 15 timer undervisning i løpet av en uke, mandag til fredag. Du får timer med en privatlærer eller i små grupper med to eller tre andre frivillige. Når du er ferdig med undervisningen for dagen, kan du benytte sjansen til å utforske stedet, praktisere språket ved å holde samtaler på markedet, rundt et måltid med vertsfamilien din, og med andre frivillige og ansatte hos Project Abroad.

Frivillige på språkkurs i engelsk utforsker Belize

Vi har mange prosjekter i Belize hvor du kan jobbe frivillig, som for eksempel prosjekter med Barn og Ungdom, Folkehelse, Undervisning, Veterinærmedisin og Dyrestell og Sport. Frivillige fra hele verden deltar på disse prosjektene, så her er det mange du kan praktisere språket med. I løpet av oppholdet ditt vil du også ha muligheten til å utforske en av de 250 øyene omkring Belize, se det berømte «Blue Hole» eller besøkte Mayaruiner.

Kombiner språkkurs med frivillig arbeid

Dersom du ønsker å kombinere språkkurs med frivillig arbeid, kan du velge et 5 timers kurs, 14 timer eller 30 timer per uke, fordelt på ukene du deltar som frivillig. Kursene vil bli skreddersydd etter dine behov og vil være veldig nyttig i ditt arbeid som frivillig. Dersom du planlegger å bidra med frivillig arbeid i 12 uker eller mer, har du muligheten til å ta et 60 timers språkkurs ved siden av arbeidet ditt.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲