Projects AbroadProjects Abroad

Spanskkurs i Belize

Oversikt

Gjør noe annerledes og lær deg spansk i San Pedro, Belize. Selv om spansk ikke er det offisielle språket i Belize, snakker over halvparten av befolkningen spansk. Du vil med andre ord ha gode muligheter til å praktisere språket!

På dette intensive språkkurset vil du få gjennomsnittlig 15 timer undervisning i løpet av en uke, mandag til fredag. Undervisningen holdes av en utdannet spansklærer og tilpasses nivået du er på. Når du er ferdig med undervisningen for dagen, kan du benytte sjansen til å utforske stedet og praktisere språket, ha samtaler rundt et måltid med vertsfamilien din, og med andre frivillige og ansatte hos Project Abroad.

Frivillige på språkkurs i spansk utforsker Belize

Kombiner språkkurs med frivillig arbeid

Vi har mange prosjekter i Belize hvor du kan jobbe som frivillig. Dersom du ønsker å kombinere språkkurs med frivillig arbeid, kan du velge et 5 timers kurs, 14 timer eller 30 timer per uke, fordelt på ukene du deltar som frivillig. Dersom du planlegger å bidra med frivillig arbeid i 12 uker eller mer, har du muligheten til å ta et 60 timers språkkurs ved siden av arbeidet ditt.

Siden spansk er utbredt i Belize, vil det være mange muligheter til å praktisere språket. Spanskkunnskapene vil særlig komme til nytte hvis du velger å jobbe frivillig på prosjekter der du er i kontakt med lokalbefolkningen, som på Folkehelse, Barn & Ungdom eller Undervisning. Våre spanskkurs tilbys i San Pedro. Det betyr at dersom du vil jobbe frivillig på Dykking og Marinbevaring som holder til i Placencia, kan du velge å ta spanskkurs før eller etter prosjektet. Les mer om kombinasjoner.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲