Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Undervisning i Ecuador

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: San Cristóbal, Galápagosøyene
  • Typer skoler: Projects Abroads språkprogram, grunnskolen og videregående skoler
  • Alder på elevene: 6-19 år
  • Størrelser på klassene: 15-25
  • Rolle: Lærer og assistentlærer i engelsk
  • Valgfrie aktiviteter: Matematikk, naturfag, IT, fransk, tysk
  • Boform: Delt frivillighus eller vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på undervisningsprosjektet på Galápagosøyene utenfor Ecuador, får du unik arbeids- og klasseromserfaring. Fokuset er på muntlig engelskundervisning, så du behøver ingen formelle kvalifikasjoner for å gjøre en god jobb. Undervisningen foregår i byen Puerto Baquerizo Moreno på den flotte øya San Cristóbal. Lokalbefolkningen her er ivrige etter å lære engelsk, da dette er en døråpner til fremtidig jobb i turistnæringen.

Din rolle som frivillig

En frivillig hjelper barn med kunstaktiviteter på sommerskolen

Du kan jobbe frivillig som engelsklærer for å øke elevenes fremtidige jobbmuligheter i den stadig voksende turistnæringen. Da Galápagosøyene er kjent for mangfoldig natur og unikt dyreliv er engelskkunnskaper essensielt for å sikre seg jobb i reiselivsnæringen. Dette er øyas unge befolkning klar over, og som frivillig vil du merke et engasjert og motivert klasserom. Din rolle er å bidra aktivt i engelskundervisningen for å bedre elevenes uttale, ordforråd og dermed bidra til å utvikle deres språk og sosiale trygghet.

Våre frivillige jobber primært på Projects Abroad eget engelskprogram hvor barn og ungdom i alderen 6-16 år kan få gratis engelsktimer på ettermiddagen mellom 14 – 20. Fokuset er i hovedsak på muntlig engelsk, riktig uttale og setningsstruktur. Det er de frivillige som har ansvar for undervisning, og våre lokale medarbeidere støtter gladelig opp når det trengs.

Du kan også velge å arbeide på lokale skoler. Her starter du som lærerassistent og assisterer og hjelper lokale lærere med gjennomføringen av undervisningen. Ved å legge opp til en aktiv og morsom undervisning kan du bidra til å styrke elevenes engelskspråklige ferdigheter og dermed øke selvtilliten i klasserommet. Elevene vil helt sikkert være interessert i deg og din bakgrunn, så det vil være lett å starte samtaler hvor dere kan praktisere muntlig engelsk. Du vil vanligvis undervise elever i alderen 10-17 år, og det er som regel 15 til 25 elever i hver klasse. Frivillig arbeid på øya lokale skoler følger vanlig timeplan og du vil arbeide et sted mellom 5 og 8 timer per dag.

Deltar du i et undervisningsprosjekt over en lengre periode er det store muligheter for å bli tildelt mer ansvar og jobbe selvstendig med noen egne klasser etter hvert, dersom du dette er noe du ønsker og føler deg klar for det.

Våre frivillige har også mulighet til å tilbringe ettermiddagen med 14-17 åringer, med fokus på ulike samfunnsaktiviteter hvor ungdom kan bruke fritiden sin til å lære noe nytt. Som frivillig kan du også undervise i matematikk, naturfag og IT avhengig av egne interesser og ferdigheter. Dersom du snakker flytende fransk eller tysk er det også anledning til å undervise i disse språkene.

Som frivillig har du en positiv innflytelse på elevene, og innsatsen du legger ned vil sammen med arbeidet andre frivillige legger ned over tid ha en positiv påvirkning på lokalsamfunnet.

En frivillig underviser i engelsk på en lokal barneskole på Galapagosøyene, Ecuador

Hvis du ønsker en lengre arbeidsdag, må du gjerne arbeide på lokale skoler om morgenen og på Projects Abroads eget engelskprogram om ettermiddagene. 

Skolene på San Cristóbal har sommerferie i mars/april, og i dette tidsrommet arrangerer vi sommerskoler, hvor lokale barn i alderen 3-11 år deltar. Her undervises det i engelsk, samt organiseres det aktiviteter innen kunst og idrett. Svømming, fotball og basketball er populært, men du kan også være med å introdusere andre idretter dersom du ønsker det. 

Dersom du er utdannet lærer kan vi skreddersy en plassering der ferdighetene dine vil komme til god bruk. Vennligst kontakt oss for mer informasjon. 

Meld deg på i dag for å undervise engelsk i helt unike og særegne naturomgivelser!
Hva venter du på? 

Dette prosjektet er tilgjengelig for 2 eller 3 uker hvis du ikke har tid til å delta i fire uker eller lengre. Ved et så kort opphold vil du ikke kunne bidra like mye som frivillige som deltar over lengre tid, men du vil allikevel få gjort en verdifull innsats og lære mye.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Ecuador Teaching Management Plan.

Ecuador Teaching Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲