Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Undervisning på Filippinene

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Bogo City, Cebu
  • Typer skoler: Barne- og ungdomsskoler, videregående skoler
  • Alder på elevene: 6-17 år
  • Størrelser på klassene: 40-70
  • Rolle: Lærer og lærerassistent (engelsk)
  • Valgfrie aktiviteter: Kunst, musikk, sport
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra én uke
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillig arbeid på Filippinene er en flott måte å opparbeide seg praktisk arbeidserfaring på. Du trenger ikke ha tidligere erfaring, kurs eller utdanning for å kunne delta på undervisningsprosjektene våre. Uansett om du ønsker å jobbe som lærer under et friår, ønsker en annerledes ferie eller tar et avbrekk fra jobb og karriere, så vil du være til hjelp.

Frivillige innen undervisning assisterer i store klasser på Filippinene

I 2017 kom det et nytt utdanningssystem kalt K-12. Under dette systemet er utdanning obligatorisk frem til 18 år. Etter å ha fullført 4 års videregående skole, må studentene i Filippinene gjennomføre enda 2 år "senior videregående", før de kan fortsette med høyere utdanning.  

Frivillig på et Undervisningsprosjekt jobber med skolebarn på Filippinene

Projects Abroad har prosjekter på både før-, barne- og ungdomsskoler i Bogo City, med barn i alderen 6 til 17 år. Hvis du har preferanser i forhold til hvilken aldersgruppe du ønsker å jobbe med, så kan du si fra om dette når du melder deg på. Akkurat hvilken rolle du vil ha i klasserommet vil avhenge av din erfaring og dine ønsker – du kan jobbe som assistent for en lokal lærer, undervise mindre grupper i muntlig engelsk eller få mulighet til å undervise en klasse på egenhånd.

På barneskolen introduseres engelsk allerede i 1. klasse (alder på elevene er 6-7 år), og på mange skoler undervises alle fag på engelsk etter første året. Turisme er en hovednæring på Cebu, og gode engelskkunnskaper er en forutsetning for å få en anstendig betalt jobb innenfor dette området. Som frivillig innen undervisning vil du være med på å forbedre engelsken til elevene og slik bidra til å gjøre framtidsutsiktene deres litt lysere.

Din rolle som frivillig innen undervisning

En frivillig assisterer elever på undervisningsprosjekt på Filippinene

Uansett hva din bakgrunn eller dine evner måtte være, som frivillig innen undervisning kan du få satt din kreativitet ut i livet og få utfordringer å bryne deg på. Ta initiativ og gjør undervisningen morsom for elevene. Du kan bruke lek og sanger og også aktiviteter som musikk og sport. Har du spesielle ideer eller interesser, så la oss få vite om dem.

Husk at det spesielt er engelsk muntlig som det er viktig for elevene at du hjelper dem med. Du vil bidra til at de yngste elevene tilegner seg basiskunnskaper i språket, og til at de eldre elevene får den hjelpen de trenger for å videreutvikle evnene sine og bli tryggere på å bruke språket muntlig.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Philippines Teaching Management Plan.

Philippines Teaching Management Plan.
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲