You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Natur & Miljø i Costa Rica for frivillige 16-19 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 1. juli - Lørdag 14. juli 2018
  • Søndag 15. juli - Lørdag 28. juli 2018
  • Søndag 5. august - Lørdag 18. august 2018
Sommer
4 uker
  • Søndag 15. juli - Lørdag 11. august 2018

  • Sted: Heredia og nasjonalpark i Guanacaste-provinsen
  • Type plassering: Dagsentre og bevaringsarbeid på et senter i nasjonalparken
  • Boform: Vertsfamilie/delt sovesal
  • Krav til alder: 16-19 år

Ungdomsfrivillige i jobb med naturbevaring i Costa Rica

Om du er interessert i å kombinere frivillig arbeid med barn, deltakelse på et natur- og miljøprosjekt og å bo i eventyrlige omgivelser i et frodig og vakkert land, da trenger du ikke lete lenger. Costa Rica er et av de mest stabile og velutviklede landene i Sentral-Amerika, og et perfekt sted å oppleve Latin-Amerika.

Frivillige på et 2-ukers prosjekt som ungdomsfrivillig vil ha muligheten til å jobbe frivillig med barn og ungdom, men også på et natur og miljøprosjekt.

Som Ungdomsfrivillig på natur- og miljøprosjektet vil du arbeide i en av de mange nasjonalparkene i Costa Rica. Du vil, ved ankomst, få en introduksjonstur i parken. Under oppholdet vil du få ta del i mange ulike oppgaver. Det kan være planting av skog, studier av pattedyr, sommerfugler eller flaggermus og vedlikeholdsarbeid av stier og generelt i parken.

Når du arbeider med barn og ungdom vil du være i en barnehage eller på et dagsenter i Heredia. På dagtid jobber du på dagsentrene mens det på kveldene vil bli arrangert ulike aktiviteter som dansetimer og andre sosiale aktiviteter. Språket i Costa Rica er spansk så det er gode muligheter for å praktisere språket med lokalbefolkningen.

En spennende helgetur til en utendørsdestinasjon er inkludert for alle frivillige på dette prosjektet. Frivillige som deltar i 4 uker vil tilbringe 2 uker på prosjektet med barn og ungdom, og 2 uker på natur- og miljøprosjektet. Opplev alt det vakre dette fantastiske landet har å tilby mens du bidrar med frivillig arbeid. Ved ankomst vil de frivillige bli delt inn i grupper, og derfor kan rekkefølgen på hvilket prosjekt du starter på endre seg. Etter ditt opphold i Costa Rica kan du reise hjem med kofferten full av opplevelser og nyttige erfaringer.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.