You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Bevaring på Madagaskar for frivillige 16-19 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 17. juni - Lørdag 30. juni 2018
  • Søndag 8. juli - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 29. juli - Lørdag 11. august 2018

  • Sted: Andasibe
  • Forskingsområde: Biologisk mangfold og naturbevaring
  • Type plassering: Regnskogen
  • Boform: Gjestehus
  • Krav til alder: 16 - 19 år

Baobab trær på Madagaskar

Madagaskar er den store spennende øyen til høyre for Afrika. Den er stor i areal, men ikke spesielt kjent utenfor sine egne landegrenser. Dette syns vi i Projects Abroad er trist ettersom øya har en helt unik fauna og flora. Visste du at Madagaskar har en av de største bestandene fremmede arter i hele verden? Litt av en prestasjon med tanke på hvor raskt arter kan spres rundt om i verden.

Med dette i bakhold er det trist at Madagaskars mangfoldige natur, særlig regnskogen, er voldsomt truet – hver dag felles trær for tømmer og naturen hogges ned for ekspandering av jordbruk.

Dette gjør at våre ungdomsfrivillige på naturbevaringsprosjektet får en unik mulighet til å sikre at Madagaskar fortsetter å ha sin artsrike natur. Dette samtidig med at du som ungdomsfrivillig får oppleve å bo, leve og utforske denne unike regnskogen sammen med ungdom fra alle verdens fire hjørner.

På dette prosjektet vil du jobbe sammen med de andre ungdomsfrivillige under kyndig veiledning fra våre lokale medarbeidere. Du vil jobbe med å samle inn data om biologisk mangfold og miljøpåvirkning. Du vil også bli involvert i skogplanting, og observering av det spennende dyrelivet på øya.

Dette arbeidet er perfekt for ungdom med sans for natur og miljø, og du får en unik mulighet til å lære om naturbevaringstiltak fra våre lokalt ansatte og kunnskapsrike forskere på prosjektet.

Du vil bo sammen med de andre ungdomsfrivillige i et gjestehus, og få en stor smakebit av det madagassiske livet og kulturen. Kanskje du til og med klarer å plukke opp litt fransk, eller det lokale språket, madagassisk? På ettermiddagene og i helgene arrangerer våre lokale medarbeidere utflukter og sosiale aktiviteter, for at du og de andre ungdomsfrivillige skal oppleve mest mulig av hva Madagaskar har å by på!

Over 19 år? Fortvil ikke! Vi har mange andre spennende prosjekter på Madagaskar!

Vil du utforske denne ukjente afrikanske øya? Start planleggingen i dag!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Friår i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲
Feedback
Du virker interessert i prosjektene våre! Vil du fortelle oss mer?
Gjerne det! Ikke nå, takk.