Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Landsbyprosjekt på Samoa for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • STED: Apia på øya Upolu og Salelologa på øya Savaii
  • TYPE PLASSERING: Lokale bibliotek
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie

En frivillig sammen med elever på den lokale barneskolen

Dersom du noen gang har hatt et ønske om å oppleve et annerledes land og en ny kultur gjennom de lokale innbyggernes øyne – dette er din sjanse! Bidra med frivillig arbeid mens du bor i to tradisjonelle samoanske landsbyer, ved å delta som ungdomsfrivillig. Gjør deg klar til å spise, danse, snakke og bo som en innfødt!

I løpet av oppholdet vil dere jobbe på to ulike biblioteker hvor dere vil fokusere på renovasjon og vedlikehold. Dere vil også organisere leseklubber på hvert bibliotek for de lokale barna i området. 

Den første uken vil du bruke på et bibliotek i Apia, på øya Upolo, mens du vil tilbringe den andre uka på et bibliotek i Salelologa på øya Savaii. 

 Du vil bli involvert i en rekke aktiviteter i løpet av oppholdet som vil være til hjelp for hele samfunnet. Disse aktivitetene vil være basert på dine ferdigheter og interesser, og kan inkludere alt fra trening, drama og engelskundervisning, til workshops om sunn livsstil, matlaging hagearbeid og tradisjonell samoansk dans. Å jobbe sammen med menneskene i landsbyen vil ikke bare være givende, men det vil også gi deg en følelse av å være en del av samfunnet, i stedet for kun en turist.

I løpet av oppholdet vil du bo hos en vertsfamilie både i Apia og i Salelologa, som vil gi deg mulighet til å virkelig ta del i den samoanske livsstilen. Du vil lage mat og spise sammen med dem, dele historier, og være med dem og andre lokale under kirkebesøk og landsbymøter. Det tar ikke lang tid før de blir som en ekstra familie for deg. På kveldene og i helgen vil du og de andre frivillige også få mulighet til å utforske den vakre naturen og attraksjonene Samoa har å by på. Kanskje får du også se noen skjulte skatter, ukjent for vanlige turister.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲