Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn på Filippinene for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 26. juli - Lørdag 8. august 2020

  • Sted: San Remigio eller Bogo City
  • Type plassering: Barneskole
  • Boform: Versfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

UEn ungdomsfrivillig hjelper en gruppe lokale barn med håndverksaktiviteter

Lærere på Filippinene er ansvarlige for å undervise store grupper med elever, samt å holde klasserommene rene og trygge. De har ikke alltid tid til å lære elevene om viktige ferdigheter som de har behov for, eller følge opp elevene en-til-en. Du vil være en ekstra hjelpende hånd, som vil assistere med undervisningen, organisere morsomme pedagogiske aktiviteter og sørge for at klasserommene holdes rene og ryddige.

Du vil også hjelpe til med arbeid utenfor skolen. I San Remigio har de en utfordring med at søppel kastes langs strender og i parker, og det er et dårlig system for håndtering av avfall. Dette utgjør en fare for det lokale dyrelivet og kan være med å skade økosystemet. Derfor vil gruppen med ungdomsfrivillige også være med på å rydde søppel i nærområdet.

I løpet av oppholdet på Filippinene vil du blant annet ta del i følgende aktiviteter:

  • Undervise i temaene ernæring og hygiene
  • Organisere workshops om emner som mobbing, forebygging av tuberkulose og klimaendringer
  • Assistere med rengjøring og enkelt vedlikeholdsarbeid på skolen
  • Være med å rydde søppel i lokalsamfunnet

Når du er frivillig på Filippinene vil du bo hos en lokal vertsfamilie sammen med andre ungdomsfrivillige. Dette er en flott måte å komme tettere på den filipinske kulturen og du kan lære mer om både den lokale kulturen samtidig som du blir kjent med bakgrunnen til de andre frivillige som kommer fra ulike steder i verden. I løpet av fritiden din kan du bli bedre kjent med de andre frivillige, spille kort og kose deg med hjemmelagde filippinske matretter.

I helgen vil du bli med på en tur til Santa Fe, hvor du vil bo på et hotell, svømme og slappe av ved bassenget sammen med dine nye venner.

Dersom du vil delta lengre enn to uker er dette prosjektet også tilgjengelig for fire uker. Når du velger å delta over en lengre periode vil du få mer tid på plasseringen din og bidra med mer arbeid i lokalsamfunnet. De som er med oss i fire uker vil også ha flere aktiviteter på kveldstid og i helgene, som inkluderer snorkling rundt korallrevene i Capitancillo Islet, ziplining på Caputatan Norte og en båttur til de hvite sandstrendene på øyen Gibitngil.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲