Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Kenya for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 9. august - Lørdag 22. august 2020

  • Sted: Nanyuki
  • Type plassering: Dagsenter eller barnehager
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Som deltaker på Ungdomsfrivillig i Kenya vil du ha base i Nanyuki, i hjertet av Rift Valley, hvor du vil jobbe med barn i lokalsamfunnet.

I løpet av plasseringen din i Kenya vil du jobbe i en barnehage eller på dagsenter. Arbeidsoppgavene vil være varierte, og vil bestå av praktiske aktiviteter som bygging og renovering, eller maling og dekorering, til mer omsorgsbaserte aktiviteter som pedagogiske spill og lek med barna. Kenyanske barn elsker idrett så utendørsaktiviteter og ballspill vil bli godt mottatt.

To frivillige sammen med barn på ungdomsfrivilligprosjekt med barn og lokalsamfunn i Kenya

I Kenya er det ofte mangel på ansatte og ressurser så ditt bidrag vil bli tatt godt i mot av både barna og de ansatte. Du og de andre frivillige vil ha mulighet til å planlegge noen morsomme, lærerike og interaktive aktiviteter med barna for å oppfordre dem til å lære. 

I løpet av plasseringen din vil du bo hos en lokal vertsfamilie som vil gjøre sitt beste for at du skal få et trygt og uforglemmelig opphold i Kenya. Projects Abroads ansatte vil være i nærheten og de er alltid å få tak i om du har behov for det.

I helgen vil du og de andre frivillige kunne utforske den fantastiske naturen og det rike dyrelivet i en av Kenyas nasjonalparker. Dersom du deltar på 4-ukers programmet vil du få være med på flere besøk og aktiviteter i de andre helgene.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲