Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Senegal for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: St. Louis
  • Type plassering: Barnehage eller senter for gatebarn
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig hjelper en ung gutt med skolearbeid i Senegal

Vi har base i St Louis i det nordlige Senegal, hvor du vil oppleve Senegals kultur på nært hold. Sammen med de andre frivillige vil du få oppleve gjestfriheten fra innbyggerne mens du arbeider i lokalsamfunnet.

På Ungdomsfrivillig har du varierte arbeidsoppgaver på et senter for gatebarn eller i en barnehage. På begge plasseringene tilbringer du tid med barna for å gi dem omsorg og oppmerksomhet, men også grunnleggende undervisning. Det vil også være behov for å hjelpe til med mer praktiske oppgaver som oppussing og modernisering av bygningene. Her vil du samarbeide tett med ungdommer fra hele verden, både fra ditt eget prosjekt, men også de som deltar på Byggeprosjekt med Fransk!

I Senegal bor du hos en lokal vertsfamilie som vil sørge for at du blir tatt godt i mot og at du får god innsikt i familiens hverdag. Våre ansatte vil hele tiden være tilgjengelige for å bistå deg dersom du har behov for det.

I helgen vil du få se noen av de historiske stedene i og rundt St Louis. Det vil også arrangeres sosiale aktiviteter der du kan få prøve deg på lokal dans og musikk eller et besøk på en lokal restaurant.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Er du klar for en sommerferie du sent vil glemme?

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲