Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn på Sri Lanka for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Vinter
2 uker
  • Søndag 6. desember - Lørdag 19. desember 2020

  • Sted: Negombo, Moratuwa, Panadura, Wadduwa, Kalutara, Mathugama og Kolonnawa
  • Type plassering: Dagsentre, barnehager og sentre for barn med funksjonshemminger
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig maler dyr på skolevegger

Som Ungdomsfrivillig på dette prosjektet på Sri Lanka vil du arbeide sammen med andre frivillige i én eller flere byer langs sørvestkysten.

Du vil jobbe på dagsentre og barnehager, og arbeidsoppgavene vil variere. Felles for de oppgavene du blir bedt om å gjøre er at du tar deg tid til og viser omsorg for barna. Din rolle vil være å gi enkel undervisning, som å lære barn alfabetet, organisering av kunst- og håndverksaktiviteter, idrettsleker eller å lese høyt for barna.

Under oppholdet ditt vil du også få være med på noe praktisk arbeid, som å male og dekorere klasserom. Friske farger og dekorasjoner vil skape hyggeligere omgivelser for både barn og ansatte, og vil bli høyt verdsatt.

Du bor hos en lokal vertsfamilie som vil ta deg inn i familien og gi deg gode opplevelser om sin egen kultur og levemåte. Du vil også være i tett kontakt med våre ansatte dersom du skulle ha behov for støtte eller råd.

I helgen arrangerer vi en tur til de vakre strendene som Sri Lanka er så kjent for, eller til noen av landets flotte severdigheter.

Hvis du er ungdomsfrivillig i fire uker vil helgeturene brukes til å blant annet besøke et nederlandsk fort i Galle, stranden Unuwatuna, spennende turer til lokale markeder og se spektakulære danseoppvisninger i den tradisjonelle dansen Kandy.  

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Start eventyret i dag! Meld deg på for en opplevese du sent vil glemme.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲