Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Tanzania for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Vinter
2 uker
  • Søndag 6. desember - Lørdag 19. desember 2020

  • Sted: Arusha
  • Type plassering: Barnehage eller dagsenter
  • Boform: Vertsfamilie eller gjestehus
  • Krav til alder: 15-18 år

Frivillig holder barn på et dagsenter på prosjekt med barn og lokalsamfunn i Tanzania

I Tanzania vil du jobbe og bo i Arusha, i den nordlige delen av landet. Arusha ligger i nærheten av flere nasjonalparker og høye fjell så utsikten er det ingenting å utsette på.

Som ungdomsfrivillig på dette prosjektet vil du jobbe i en barnehage eller et dagsenter, og du vil få varierte arbeidsoppgaver. Sammen med de fast ansatte vil du hjelpe til med enkel undervisning, spill, idrettsleker og andre aktiviteter. Siden engelsk har blitt en nødvendighet i Tanzania, er det viktig at barna starter tidlig å lære språket. Du og de andre frivillige vil derfor få mulighet til å planlegge og gjennomføre leker og spill der barna lærer engelsk.

Det vil også være noen praktiske oppgaver på prosjektet. Noen av bygningene er klare for modernisering og her får du bidra med for eksempel maling og dekorering av vegger.

Du vil bo sammen med andre frivillige hos en lokal vertsfamilie  eller et gjestehus under oppholdet ditt. Her vil du få noen uforglemmelige uker i dette gjestfrie og flotte landet. Våre ansatte er heller aldri langt unna om du trenger å komme i kontakt med dem.

I helgen får du muligheten til å oppleve det fantastiske landskapet i en av Tanzanias nasjonalparker. Dersom du deltar på 4-ukers programmet vil du få være med på flere besøk og aktiviteter i de øvrige helgene.

Vil du vite mer om hvordan du kan bidra? Her finner du oversikt over alle Ungdomsfrivilligprosjektene våre.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲