Projects AbroadProjects Abroad

Byggeprosjekt med Fransk i Senegal for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: St. Louis
  • Type plassering: Barnehage eller senter for gatebarn og språkkurs
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Frivillig  som leker med barn utendørs på prosjekt med barn og lokalsamfunn

Med base i den naturskjønne byen St Louis i den nordlige delen av Senegal, gir deltakelse på Ungdomsfrivillig deg en kombinasjon av intensiv franskundervisning samtidig som du gjør en innsats for lokalsamfunnet. Dette prosjektet passer godt for deg som studerer språk eller om du kun ønsker å lære mer om Senegals kultur.

Hver morgen, fem dager i uken, vil du få to timer franskundervisning. Undervisningen er tilpasset ditt nivå slik at du får mest mulig ut av kurset. Det du lærer på kurset får du mulighet til å praktisere med lokalbefolkningen og på det frivillige prosjektet.

Når du ikke får franskundervisning, vil du bidra med oppussing og modernisering av klasserom i en lokal barnehage slik at barna kommer tilbake til friske og fargerike omgivelsene etter skoleferien. Her vil du samarbeide tett med ungdommer fra hele verden, både fra ditt eget prosjekt, men også de som deltar på Barn & Ungdom og Lokalsamfunn!

Under oppholdet vil du bo hos en lokal vertsfamilie som vil sørge for at du får oppleve det beste av Senegals kultur og tradisjoner. Projects Abroads ansatte vil være i nærheten og de er alltid å få tak i om du har behov for det.

I helgen vil du og de andre frivillige besøke historiske steder i og rundt St Louis. Det vil også arrangeres sosiale aktiviteter som tromme- og danseundervisning og et måltid på en lokal restaurant.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Er du klar for en sommerferie du sent vil glemme?

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲