Projects AbroadProjects Abroad

Byggeprosjekt på Filippinene for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: San Remigio og Bogo City i Cebu
  • Type plassering: Byggarbeid på skoler og hus
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Er du mellom 16 og 19 år? Liker du fysisk arbeid hvor du ser umiddelbare resultater av innsatsen du legger ned? Da er dette noe for deg!

Ungdomsfrivillige med Projects Abroad på Byggeprosjektet på Filippinene bidrar i arbeidet med å bygge skoler i San Remigio

Som Ungdomsfrivillig på byggeprosjektet på Filippinene bidrar du med renovering og bygging av hus, skoler og toaletter etter tyfonene Haiyan som rammet øygruppen i 2013. Dette arbeidet er svært viktig for landets videre utvikling og særlig for lokalsamfunnene som fikk livene sine snudd på hodet etter den forferdelige naturkatastrofen.

Byggeprosjektene foregår i San Remigio og Bogo City. Sammen med de andre ungdommene vil dere jobbe sammen med en lokal byggmester som vil lære dere nødvendige konstruksjons- og byggeteknikker. Disse teknikkene er enkle og ukompliserte og dermed ideelle for områder med begrenset utstyr.

Som Ungdomsfrivillig blir du involvert i en rekke spennende aktiviteter. Dette vil gjøre dagene varierte, utfordrende og morsomme! Arbeidsoppgavene dine kan være alt fra å lage fundamenter, mikse og helle sement, bygge et tak, male, eller gjøre siste finpuss før bygget står klart. I tillegg til å bidra med bygging av hus og skoler, vil dere få bidra med å bygge toaletter. Dette er et svært viktig arbeid da mange i landsbyene ikke har tilgang til gode sanitæranlegg, noe som medfører hygiene - og helseproblemer. Før dere drar hjem, vil dere få se resulatet av byggearbeidet dere har gjort.

Du vil også få muligheten til å besøke skoler og tilbringe tid med lokalbefolkningen. På skolene vil du og de andre ungdommene bidra med oppussing og malingsarbeid samt gjøre ulike aktiviteter med elevene som å lese historier eller spille ballspill.

Projects Abroad-ungdomsfrivillige på Byggeprosjektet på Filippinene bygger skoler i San Remigio

På Filippinene vil du bo hos en lokal vertsfamilie sammen med andre ungdomsfrivillige fra hele verden. Familien din vil ønske deg velkommen med åpne ermer og store smil, du blir servert lokal mat og ta del i en helt unik kultur.

I helgene arrangerer vi turer til vakre nærliggende øyer som Capitancillo, der snorkling og bading er populære aktiviteter. Som ungdomsfrivillig har du et fullpakket program hver dag, så det vil aldri være et stille øyeblikk!

Er du klar for en drømmesommer du sent vil glemme? Start planleggingen i dag!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲