Projects AbroadProjects Abroad

Byggeprosjekt i Nepal for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 9. august - Lørdag 22. august 2020
Vinter
2 uker
  • Søndag 6. desember - Lørdag 19. desember 2020

  • Sted: Katmandu-dalen
  • Type plassering: Bidra i arbeidet med å bygge og restaurere skoler
  • Boform: Lokalt hotell
  • Krav til alder: 15-18 år

Er du mellom 16 og 19 år? Er du glad i fysisk krevende arbeid? Liker du å se umiddelbare resultater av arbeidet du legger ned? Da er dette noe for deg! I Katmandu kan du bidra til at enda flere barn igjen får en skole de kan gå til etter jordskjelvene i 2015.

Ungdomsfrivillige bygger opp en ødelagt skole på gjenoppbyggingsprosjektet i Nepal

Nepal ble rammet av ødeleggende jordskjelv i april 2015, og landet sliter fortsatt med å stable seg på beina igjen. Projects Abroad startet raskt et byggeprosjekt med fokus på å bygge opp ødelagte skoler, ettersom mer enn 24 000 klasserom ble skadet eller ødelagt som følge av naturkatastrofen. Byggeprosjektet har fokus på fortsette arbeidet med å sette i stand ødelagte skoler og klasserom, slik at barna kan komme tilbake til en normal hverdag i trygge skolebygg.

Dette prosjektet gir deg en flott mulighet til å være med på byggingsarbeidet i 2 uker, sammen med ungdom fra hele verden. Dermed får du muligheten til å tilby en nyttig hjelpende hånd til et svært takknemlig lokalsamfunn.

Våre lokalt ansatte i Nepal vil organisere en rette ulike fritidsaktiviteter, slik at du som ungdomsfrivillig får muligheten til å oppleve landets spennende kultur og enestående natur. Dette innebærer blant annet en spennende tur til Chitwan nasjonalpark, som er på UNESCOs verdensarvliste og er Nepals første nasjonalpark.

Ungdomsfrivillige har det morsomt på gjenoppbyggingsprosjekt i Nepal

Som frivillig vil du jobbe under ledelse av en lokal sivilingeniør og murer. Arbeidet på prosjekter består av å bygge og renovere skoler som ble ødelagt av naturkatastrofen, dette vil innebære arbeidsoppgaver som å blande og mikse sement, grave grøfter, male og gjøre siste finpuss. Du vil til enhver tid jobbe under tilsyn av en profesjonell murer og en kvalifisert bygningsingeniør, samt en Projects Abroad prosjektkoordinator.

Dette prosjektet er ideelt for deg som er glad i fysisk arbeid og ikke er redd for å bli skitten på henda!

Som ungdomsfrivillig vil du bo sammen med andre ungdommer på et hyggelig lokalt hotell med ansatte fra Projects Abroad i umiddelbar nærhet.

Vil du vite mer om dine muligheter? Her kan du lese mer om alle Ungdomsfrivillig-prosjektene våre.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲