Projects AbroadProjects Abroad

Byggeprosjekt i Tanzania for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Arusha
  • Type plassering: Dagsenter og skoler
  • Boform: Vertsfamilie eller gjestehus
  • Krav til alder: 15-18 år

Som ungdomsfrivillig på byggeprosjekt i Tanzania vil du være med å bygge en ny førskole for barn i en masailandsby i utkanten av Arusha. Det er en veldig viktig oppgradering for lokalsamfunnet, siden andre førskoler ligger langt unna, og barna har behov for et trygt sted hvor de kan lære og utvikle ferdighetene sine. At de har noe grunnleggende kunnskap før de starter på skolen fører til at færre dropper tidlig ut av skolen.

En ungdomsfrivillig murer en vegg på byggeprosjektet i Tanzania

I løpet av oppholdet vil du hjelpe til med å bygge rene og sikre toaletter og klasserom på den nye førskolen, og på andre skoler i lokalsamfunnet. Du vil også bidra med renovering av vår masaiskole, som er bygget av våre frivillige. Det er Projects Abroad som finansierer og driver denne skolen.

Alle våre frivillige på byggeprosjektet jobber sammen med en lokal byggearbeider. Han vil lære deg alt du trenger å vite, fra byggeteknikker til å bruke lokale byggematerialer. Aktivitetene du vil involveres i på byggeplassen inkluderer blant annet:

  • Klargjøre fundament
  • Blande sement
  • Bygge vegger
  • Konstruere tak
  • Male og dekorere

Du vil også være med å bygge et hønsehus for førskolen. Å holde høns vil hjelpe dem med å tilby mat og inntekter for barna og de ansatte.

Under oppholdet i Tanzania vil du ta del i det daglige livet i en tradisjonell afrikansk by, mens du bor i Arusha. Du vil enten bo hos en lokal vertsfamilie eller på et gjestehus.

Når du ikke jobber vil du lære ulike trommeteknikker, tradisjonell dans, og du vil utforske det vakre landskapet Tanzania har å by på. Landet har en rik historie og det er mye å se og gjøre. Noe av det du kommer til å huske lenge er nok turen til en av de mange nasjonalparkene du kommer til å være med på i løpet av fritiden din, hvor du vil få se det afrikanske dyrelivet på nært hold.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲