Projects AbroadProjects Abroad

Folkehelse på Filippinene for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: San Remigio
  • Type plassering: Medisinsk feltarbeid og bevisstgjøring av de lokale familiene
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Folkehelse i Filippinene

Folkehelseprosjektet på Filippinene er et unikt prosjekt i San Remigio. Prosjektet er utformet for å gi de frivillige muligheten til å arbeide med helserelaterte aktiviteter i et lokalsamfunn, og prosjektet har fokus på viktigheten av helsekampanjer og feltarbeid i lokalsamfunnene. I tillegg vil du som frivillig få innsikt i landets helsesystem.

Mesteparten av tiden vil du bruke på helseundersøkelser av familier. Under undersøkelsene vil du blant annet få måle blodtrykk, blodsukker og midje som vil være grunnlag for videre helsefremmende aktiviteter. Du vil deretter utforme enkle strategier som skal gjennomføres i løpet av en 2-ukers periode.

Du vil jobbe i team med andre frivillige, og sammen vil dere organisere helsefremmende øvelser for de lokale. Dere vil også arrangere en “samfunnsdag” for lokalbefolkningen. Det er, i tillegg, mulig å delta i medisinske oppdrag sammen med de lokale legene. Du vil da kunne hjelpe til med grunnleggende prosedyrer, bistå tannlegen i tannbehandling, og bistå apoteket med utlevering av legemidler.

Du vil jobbe side om side med lokale leger, sykepleiere, sosialarbeidere og helsearbeidere for å nå ut til så mange mennesker som mulig.

Under oppholdet ditt som frivillig på Filippinene vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Det vil gi deg en unik mulighet til å bli kjent med landets kultur og familiens måte å leve på. I helgen vil du kunne få oppleve Capitancillo Islet, en liten, men vakker og mystisk koralløy i nærheten av Bogo. Øya har et beskyttet marinereservat, tre dykkesteder og et fyrtårn.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲