Projects AbroadProjects Abroad

Folkehelse i Mexico for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Guadalajara
  • Type plassering: Medisinsk outreach og programmer for å øke bevisstheten rundt helse i vanskeligstilte lokalsamfunn
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

En mannlig frivillig måler blodtrykket til en jente på Folkehelseprosjektet i Mexico

Ungdomsfrivillige som er interesserte i medisin kan få nyttig erfaring gjennom arbeid på vårt Folkehelseprosjekt i Mexico der de hjelper vanskeligstilte lokalsamfunn. I Mexico er det mange som ikke har regelmessig tilgang til medisinsk behandling. Det er også behov for mer kunnskap om folkehelsen i landet. Som frivillig kan du gjøre en forskjell og gjøre en innsats i lokalsamfunnet ved å hjelpe til under gjennomføringen av medisinsk feltarbeid og offentlige helsekampanjer.

Mesteparten av tiden din på prosjektet vil du bruke på arbeid i områder i utkanten av Guadalajara hvor det ofte er liten eller ingen tilgang til helsetjenester. Du vil også få jobbe på skoler eller barnehager der dere vil gi medisinsk behandling og helseopplæring.

Alle våre frivillige jobber sammen med profesjonelle leger og sykepleiere. Du vil lære gjennom å observere og assistere mens det lokale helsepersonellet diagnostiserer og behandler pasienter. Du kan få ta del i en rekke aktiviteter, deriblant grunnleggende helseundersøkelser, vaksinasjoner, og undersøkelser av vitale organer hos babyer og eldre. I tillegg vil du få delta i gjennomføring av helsekampanjer der du kan lede diskusjoner om helse og hygiene på lokale skoler, barnehager og i andre grupper i samfunnet.

Du trenger ingen tidligere medisinsk erfaring for å delta, men prosjektet passer best for deg som skal påbegynne studier innen medisin, eller som er inne i ditt første studieår innen helse- og medisinrelaterte fagområder.

I løpet av tiden din som frivillig i Mexico vil du bo hos en lokal vertsfamilie i byen Guadalajara, en stor universitetsby med slående spansk arkitektur. Både hos vertsfamilien og på arbeidsplasseringen din vil du få gode muligheter til å praktisere spanskkunnskapene dine.

I helgen vil du delta på workshops innen kultur og spansk, lære deg salsa, dra på utflukt til markedet i Tonala og besøke en lokal restaurant, hvor du vil få smake noen av de deilige lokale rettene og danse natten gjennom.

Som frivillig vil du få en spennende og lærerik opplevelse som du sent vil glemme.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲