Projects AbroadProjects Abroad

Fysioterapi på Filippinene for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 26. juli - Lørdag 8. august 2020

  • Sted: San Remigio, Cebu
  • Type plassering: Rehabiliteringssenter i lokalsamfunnet
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Som ungdomsfrivillig på Fysioterapi på Filippinene vil du lære mer om hvordan fysioterapi praktiseres i et utviklingsland. Du vil jobbe med organisasjonen Persons with Disability Affairs Office (PDAO) i San Remigio, og følge de lokale fysioterapeutene mens de behandler pasienter.

En ung gutt får fysioterapibehandling av en lokal fysioterapeut på Filippinene

Din rolle vil hovedsakelig være å observere, og du vil få se flere ulike aspekter ved fysioterapibehandlinger helt fra starten av oppholdet ditt. Du vil være med fysioterapeutene under konsultasjoner med pasienter på hjemmebesøk, og se hvordan de jobber en-til-en med pasientene. Du vil også lære om hvordan ulike typer sykdommer og utfordringer behandles.

Ulike land har ofte forskjellige medisinske prosedyrer og behandlingsmetoder, så du og de andre frivillige vil delta på en workshop hvor dere lærer mer om helsesystemet på Filippinene. Dette vil gi deg en bedre innsikt i og forståelse av hvordan helsetjenestene fungerer.

Du og de andre ungdomsfrivillige vil bo hos en lokal vertsfamilie under oppholdet, noe som betyr at du vil få spise autentisk filippinsk mat hver dag, og bruke muligheten til å lære mer om vertsfamiliens kultur og tradisjoner.

Når du ikke er med på frivillig arbeid vil du ha mye tid til å utforske landet, og dere vil dra på tur til øya Banatayan - en skjult perle på Cebu. På øya vil dere blant annet få mulighet til å utforske en vakker gammel kirke og tilbringe tid på hvite sandstrender mens dere ser soloppgangen over det krystallklare vannet.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲