You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Medisin og Spansk i Argentina for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 28. juli - Lørdag 10. august 2019
  • Søndag 11. august - Lørdag 24. august 2019

  • Sted: Cordoba
  • Type plassering: Undervisningssykehus
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillige i arbeidsantrekk på et sykehus i Argentina

Som Ungdomsfrivillig i Cordoba, Argentina gir vi deg en spennende mulighet til å kombinere spanskundervisning med observasjon av medisinsk behandling utført av profesjonelt helsepersonell. Argentina har mye til felles med Europa, og sykehusene kan sammenlignes med europeisk standard, noe som gir deg relevant kunnskap som du også kan benytte her hjemme.

De frivillige bor hos lokale vertsfamilier, og vil få to timer spanskundervisning hver dag. Undervisningen er interaktiv og tilpasset ditt nivå. I tillegg til å lære dagligdagse uttrykk vil du også bli kjent med medisinske begreper som du får bruk for når du arbeider på sykehuset.

På sykehuset får du oppleve ulike avdelinger og du får observere flere prosedyrer slik at du får et helhetlig innblikk i legeyrket. Du får også mulighet til å delta i medisinske forelesninger.

I helgen besøker du og de andre frivillige tradisjonelle argentinske landsbyer, og det kan også bli en mulighet til å få besøke huset som en gang tilhørte den kjente argentinske revolusjonære sosialisten, Che Guevara. Våre ansatte er alltid i nærheten for å svare på spørsmål eller gi råd i løpet av oppholdet ditt. Dersom du deltar på 4-ukers programmet vil du få være med på flere besøk og aktiviteter i de andre helgene.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲