Projects AbroadProjects Abroad

Medisin på Filippinene for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: San Remigio
  • Type plassering: Sykehus eller klinikk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Bli med som ungdomsfrivillig på medisinprosjekt på Filippinene og få mer kunnskap om det medisinske faget samtidig som du får praktisk erfaring ved å delta på oppsøkende medisinsk arbeid i lokalsamfunnet. Dette er en flott mulighet til å lære om den medisinske praksisen og helsesystemet på Filippinene.

En ungdomsfrivillig måler blodtrykket til en lokal mann under oppsøkende medisinsk arbeid

På medisinprosjektet vil du være med på et lokalt sykehus hvor du vil observere leger og sykepleiere og få erfaring fra flere ulike områder ved å rotere mellom ulike avdelinger. Disse avdelingene inkluderer landlige helseklinikker, tannhelseavdeling, barsel- og fødeavdeling, apotek, behandlingsavdeling og laboratorium. Avhengig av hvor tilgjengelige de ansatte er på avdelingen hvor din gruppe er kan du også få mulighet til å observere under konsultasjoner, lære mer om journaler og tilbringe tid på avdelingen for ernæring.

Dengue-feber og ikke-smittsomme sykdommer som diabetes og hjerte- og karsykdommer er en stor utfordring på Filippinene. Det er svært få klinikker og helsesentre i landlige områder, så frivillige spiller en viktig rolle når de bidrar med opplysningskampanjer om hvordan man forebygger slike sykdommer. Du vil også være med å planlegge og gjennomføre workshops med temaer som helse og hygiene, og delta på oppsøkende medisinsk arbeid i landlige områder med veiledning fra våre ansatte.

Under oppholdet på Filippinene vil du bo hos en lokal vertsfamilie hvor du vil nyte autentisk filippinsk mat hver dag. I løpet av fritiden du tilbringer med vertsfamilien kan du snakke med dem, spille kort med de andre frivillige og benytte muligheten til å lære mer om den filippinske kulturen. I helgen vil dere dra på tur til Capitancillo Islet, en liten koralløy nær Bogo. Her kan du snorkle og slappe av på stranden sammen med dine nye venner som du har møtt i løpet av turen.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲