You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Medisin i Kenya for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 28. juli - Lørdag 10. august 2019
  • Søndag 11. august - Lørdag 24. august 2019

  • Sted: Nanyuki
  • Type plassering: Helseklinikk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig behandler et barn på et medisinsk outreachprogram i Kenya

Ved å delta på Ungdomsfrivillig innen medisin i Kenya vil du få kunnskap og erfaring om helsesystemet i et afrikansk utviklingsland. Prosjektet holder til i byen Nanyuki, hvor du vil få delta i varierte arbeidsoppgaver. Den ene dagen kan du få observere lokale leger på en helseklinikk mens du dagen etter får være med ut til lokalbefolkningen i fattige og fjerntliggende områder for å gi dem den behandlingen og informasjonen de har behov for.

Helsemyndighetene i landet har opp gjennom årene hatt stadig større fokus på opplæring av den yngre generasjonen innenfor helse og viktigheten av å holde seg i form. I løpet av dine to uker på prosjektet ønsker vi at du skal bli involvert i helsesjekker på skoler og å bidra med engasjerende presentasjoner for barna slik at de skal forstå viktigheten av å ta vare på helsen sin. Det vil også bli avholdt medisinske workshops som du kan delta på for å lære om aktuelle, lokale sykdommer som HIV og tropiske sykdommer.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie som vil gjøre sitt beste for at du skal få et lærerikt og spennende opphold i dette fascinerende landet. Våre ansatte er alltid i nærheten for å svare på spørsmål eller gi råd i løpet av oppholdet ditt.

I helgen vil du og de andre frivillige kunne nyte det vakre landskapet og det rike dyrelivet i en av Kenyas nasjonalparker.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲