Projects AbroadProjects Abroad

Tannhelse på Sri Lanka for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Colombo
  • Type plassering: Sykehus
  • Boform: Gjestehus/vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ønsker du deg en annerledes sommerferie? Vurderer du en utdanning innen tannlegefaget? Da er dette prosjektet noe for deg!

Med base i Sri Lankas største by, Colombo, kan du være ungdomsfrivillig på vårt spennende tannhelseprosjekt. Dette er en flott mulighet til å få et unikt innblikk og erfaring fra helsesektoren, da særlig tannlegetjenesten, i et utviklingsland.

Ungdomsfrivillige observerer en tannlege på tannhelseprosjektet i Sri Lanka

Som ungdomsfrivillig vil du enhver tid jobbe under veiledning fra en Projects Abroad veileder. Sammen med de andre ungdommene vil du tilbringe tiden på prosjektet på tannlegeavdelingen ved sykehuset i hovedstaden Colombo. Her får dere en observerende rolle som vil gi et unikt innblikk i tannhelsesektoren. Kanskje det er akkurat dette du trenger for å bestemme deg om en karriere innen tannlegefaget er noen for deg?

I løpet av dine 2 eller 4 uker på dette prosjektet vil du få muligheten til å delta på en interessant workshop der temaet er medisinsk praksis på Sri Lanka. Som ungdomsfrivillig vil du være med på en to-dagers medisinsk camp der dere besøker et underpriviligert lokalsamfunn og et dagsenter for barn. Dette gir deg som ungdomsfrivillig en sjanse til å få praktisk erfaring med helsetilstanden i landet.

Projects Abroad vil arrangere en helgetur til Kandy, som er Sri Lankas kulturelle hovedstad. Kandy står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og er absolutt verdt å få med seg.

Er du klar for tannhelse i Sri Lanka? Start planleggingen i dag!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲