Projects AbroadProjects Abroad

Afrikansk Bush-bevaring i Sør-Afrika for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 9. august - Lørdag 22. august 2020

  • Sted: Wild at Tuli naturreservat
  • Type plassering: Bevaringsarbeid
  • Boform: Felles telt
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillige på opprydningsarbeid på natur- og miljøprosjektet i Sør-Afrika

Allerede før du ankommer vårt prosjekt i Sør-Afrika vil du få oppleve en fantastisk villmark. Du vil fly inn til Polokwane i den nordlige delen av Sør-Afrika, før du blir kjørt over grensen til Botswana og naturreservatet, Wild at Tuli, som er ditt endelige reisemål.

Sammen med de andre frivillige arbeider du side om side med våre ansatte på prosjektet for å sikre bevaring av området. Du vil få være med på innpakning av trær for å unngå skade fra elefanter, fjerning av fremmede planter og innsamling av informasjon om fugler og elefanter i reservatet. Det vil til tider være hardt arbeid, men samtidig svært lærerikt og mye moro.

Du vil hele tiden være sammen med våre ansatte som innehar stor kompetanse om prosjektet og stedet. De deler med glede sin kunnskap og sine erfaringer om området og det rike dyre- og plantelivet. Du vil også kunne få med deg noen tips rundt det å bo ute i bushen.

Du vil bo sammen med de andre frivillige i store og godt utstyrte safarietelt. Her kan du dusje under åpen stjernehimmel, og hygge deg sammen med de andre rundt bålet på kveldstid.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲