Projects AbroadProjects Abroad

Afrikansk Savannebevaring i Kenya for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Vinter
2 uker
  • Søndag 20. desember - Lørdag 2. januar 2021

  • Sted: Soysambu Conservancy, Rift Valley
  • Type plassering: Savannebevaring
  • Boform: Delte sovesaler
  • Krav til alder: 15-18 år

Frivillige på natur- og miljøprosjektet i Kenya på safari i en jeep

Dette prosjektet gir deg en unik mulighet til å leve, jobbe og bo på det 9000 kvadratmeter store naturreservatet Soysambu Conservancy. Her vil du bidra med viktig naturvernarbeid og forsking og gjøre en bærekraftig forskjell for et truet dyreliv. Er du klar for en sommerferie du sent vil glemme?

Ungdomsfrivillige på dette prosjektet på være forberedt på hardt arbeid, men samtidig mye moro og spennende erfaringer. Arbeidet er variert, og du vil delta på det daglige arbeidet for å bevare naturen på dette fantastiske stedet. Et av hovedformålene er å beskytte og observere de truede Rothschilds-sjiraffene, men du vil også få være med på å fjerne fremmede planter som er til skade for det naturlige plantelivet, vedlikehold av gjerder og veier, samt innsamling av data om ulike dyre- og fuglearter i området.

I tillegg til arbeidet i reservatet vil du også delta på oppsøkende arbeid i lokalsamfunnet. Arbeidet som gjøres vil avhenge av hvilke behov lokalsamfunnet har på tidspunktet du er på prosjektet, og kan for eksempel være å lære barn om viktigheten av å ta vare på naturen og miljøet, undervise i engelsk, organisere idrettsaktiviteter eller bidra med byggearbeid.

Du vil bo i reservatet på rom med andre frivillige, og vil dermed tilbringe all din tid på savannen. Våre ansatte vil alltid være i nærheten og vil gi deg stor kunnskap om savannen og dyre- og plantelivet her. Dette prosjektet vil være en kjempeopplevelse for deg som er interessert i å lære mer om dyr, planter og en natur som vi ikke har i Norge.

I helgen tar våre ansatte deg med på en spektakulær utflukt til en av Kenyas nasjonalparker. Ha kamerat klart, dette vil du garantert ikke gå glipp av.

Er du klar for å jobbe i spektakulære omgivelser og bidra med bærekraftig naturvernarbeid?

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig-prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲