Projects AbroadProjects Abroad

Dykking & Marinbevaring og Lokalsamfunn i Belize for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Marine parker i nærheten av Placencia
  • Type plassering: Marineparker
  • Boform: Vertsfamilie eller delt bolig med andre frivillige
  • Krav til alder: 16 - 19 år

En dykker fotograferer en hai under vann i marinbevaringsarbeid

Belize er verdenskjent for sin vakre natur både på land og til sjøs. På dette spennende ungdomsprosjektet gir vi deg en unik mulighet til å oppleve begge deler.

De første dagene på prosjektet brukes til kurs i PADI Open Water der du får et internasjonalt anerkjent dykkersertifikat. På grunt vann vil du lære om alle aspektene ved dykking, slik som pusteteknikker, rensing av masken og stabilisering av trykket. Du vil bli kjent med det såkalte «Buddy»-systemet og bli komfortabel med kommunikasjon under vann.

Når du har fått dykkersertifikatet, vil du starte på det spennende marinbevaringsarbeidet sammen med vårt lokale personell. Du får muligheten til å jobbe med å beskytte tre Marine Nasjonalparker i Belize Barrier Reef System, i nærheten av den lille byen Placencia. Belize Barrier Reef er på UNESCOs verdensarvliste, og er et viktig økosystem for mange arter, som for eksempel hvalhaien.

Vakker natur på Little Water Caye i Belize

I løpet av de to ukene på denne perlen vil du få muligheten til å ta del i en rekke spennende aktiviteter under vann. Dette kan for eksempel være; redningsdykk, samle søppel og avfall på korallrevene, undersøkelser av marinlivet og opprydningsaksjoner på strendene. Du får også muligheten til å jobbe sammen med lokalsamfunnet på land, der du vil ta del i ulike aktiviteter som å male et klasserom eller å renovere lekeplasser.

I helgene blir det arrangert turer for deg og de andre ungdomsfrivillige sammen med våre lokale medarbeidere, til nærliggende utrolige øyer eller spennende Maya-ruiner. Dette er en flott mulighet til å slappe av og ha det gøy med ungdommer fra hele verden, samtidig som du utforsker et nytt land og en mangfoldig kultur.

Har du lyst til å utforske denne perlen i Mellom-Amerika? Da er det bare å melde seg på!

Over 19 år? Fortvil ikke! Vi har mange andre spennende prosjekter i Belize!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲