You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dykking & Marinbevaring og Lokalsamfunn i Kambodsja for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Dette prosjektet vil dessverre ikke være åpent i 2018, men vi har flotte dykkeprosjekter i Thailand, Fiji og Belize. Ta en titt!

  • Sted: Koh Sdach
  • Type plassering: Dykking og marinbevaring
  • Boform: Delte rom   
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillige på natur- og miljøprosjektet i Kambodsja som arbeider under vann

Som ungdomsfrivillig på Dykking & Marinbevaring og Lokalsamfunn i Kambodsja vil du bo på den vakre øya Koh Sdach. Forholdene på øya er små, sjarmerende og enkle, noe som gir deg en unik mulighet til å bli en del av et lite øysamfunn.

Som ungdomsfrivillig er du garantert to uker fullpakket med spennende aktiviteter og opplevelser sammen med ungdom fra hele verden. Sammen vil dere lære å dykke, bidra med bærekraftig marinbevaring, ha ettermiddager og helgen fulle av gøyale aktiviteter og bidra i lokalsamfunnet.

I løpet av oppholdet vil du gjennomføre det nødvendige kurset for å få det internasjonale PADI Open Water-sertifikatet, som du trenger for å kunne ta del i arbeidet under vann. Deretter vil du få delta i opprydning på havbunnen gjennom prosjektet "Dive Against Debris" og være med på innsamling av nyttig data som brukes i forskning. På land får du være med på viktig informasjonsarbeid på den lokale barneskolen. Her vil du delta i workshops med fokus på naturbevaring, samt organisere strandrydde-dager. Du kan også hjelpe til i engelskundervisningen og delta i læringsrettede aktiviteter med barna. Du får også delta i oppussingsarbeid på skolen.

Som ungdomsfrivillig har du sjeldent et stille øyeblikk. Ettermiddagene er fulle av spennende aktiviteter sammen med de andre frivillige for at du skal få oppleve mest mulig av landet du er i. Dette kan være samlinger rundt bålet, snorkling, jungeltur, filmkvelder eller et besøk til naturskjønne Chi Pat, hvor du kan padle kajakk på elven, dra på sykkeltur eller besøke de flotte fossefallene.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig-prosjekter her.

Er du klar for en opplevelse du sent vil glemme? Meld deg på for å sikre din plass!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲