Projects AbroadProjects Abroad

Dykking & Marinbevaring og Lokalsamfunn i Thailand for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Ao Nang
  • Type plassering: Dykking og lokalsamfunn
  • Boform: Gjesthus
  • Krav til alder: 15-18 år

Projects Abroad frivillig hopper ut i havet klar for dykk i Thailand

Har du lyst til å tilbringe ferien med å lære om marin- og undervannsliv i et av verdens flotteste økosystemer? Har du også lyst til å bidra og gjøre en forskjell for et lokalsamfunn? Da er dette kombinasjonsprosjektet i fantastiske Thailand noe for deg.

De første dagene på prosjektet brukes til kurs i PADI Open Water der du får et internasjonalt anerkjent dykkersertifikat. På grunt vann vil du lære om alle aspektene ved dykking, slik som pusteteknikker, rensing av masken og stabilisering av trykket. Du vil bli kjent med det såkalte «Buddy»-systemet og bli komfortabel med kommunikasjon under vann.

Når du har fått ditt dykkersertifikat, er du klar til å utforske den spennende verdenen av tropiske fisker, skilpadder, kråkeboller og koraller du ikke engang visste eksisterte. Med støtte og hjelp fra kunnskapsrike lokale medarbeidere vil du være med på ulike oppgaver under vann. Dette kan for eksempel kan innebære å foreta redningsdykk, samle søppel og avfall på korallrevene og gjennomføre marinliv undersøkelser.

Du får også muligheten til å jobbe sammen med lokalsamfunnet på land der du vil ta del i ulike aktiviteter. Tidligere frivillige har bygget en lekeplass hos en lokal barnehage og en akvakulturdam i en lokal park. Avhengig av været, kan du også være med på opprydningsaksjoner på de nydelige strendene og planting av mangroveskog i nærområdet.

Projects Abroads frivillige gjør seg klare for dykking med marinbevaring i Thailand

På dette prosjektet bor du i flotte gjestehus nære stranden sammen med andre ungdomsfrivillig. Du vil møte andre ungdommer fra alle verdens hjørner, og dele opplevelser og minner slik at du får en sommer du sent vil glemme. Du vil ha lokale medarbeidere rundt deg til enhver tid, slik at du alltid er i trygge hender. Våre lokale ansatte organiserer sosiale aktiviteter i fritiden og i helgene, så du kan regne med å besøke både lokale markeder, få ekte thaimassasje, eller kanskje du vil leie en kajakk?

Mulighetene er mange, Thailand venter på deg!

Over 19 år? Fortvil ikke! Vi har mange andre spennende prosjekter i Thailand!

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲