Projects AbroadProjects Abroad

Hesteterapi og lokalsamfunn i Bolivia for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Cochabamba
  • Type plassering: Hesteterapisenter
  • Boform: Vertsfamilier eller gjestehus
  • Krav til alder: 16 - 19 år

En Hesteterapi og Lokalsamfunn hjelper til på en hesteterapitime på senteret i Cochabamba, Bolivia.

Er du mellom 16 og 19 år? Liker du å jobbe med barn? Er du glad i hester? Da foreslår vi hesteterapi og lokalsamfunn i fantastiske Bolivia!

Prosjektet holder til på et ridesenter i Cochabamba, og gir behandling i form av hesteterapi til omlag 60 barn som lider av funksjonshemninger. I tillegg arrangerer senteret ridetimer for 100 barn som kommer fra ressurssvake familier. Som ungdomsfrivillig vil ditt bidrag bli satt stor pris på da senteret dessverre er underbemannet og mangler økonomiske midler. En gruppe engasjerte ungdommer fra alle verdens hjørner kan utgjøre en stor forskjell!

Hovedfokuset til senteret er å hjelpe barn som lider av funksjonshemninger med å forbedre sine motoriske og kognitive ferdigheter. Målet er å gjøre rehabiliteringen raskere og øke barnas livskvalitet. Som ungdomsfrvillig vil du ha varierte arbeidsoppgaver, som vil inkludere:

  • Bygge innhegninger for hestene: sage og kutte planker, snekre sammen gjerder samt sette og sikre påler i bakken.
  • Legge gulv og reparere taket i stallen: reparere, jevne ut og forbedre gulvet i stallen samt tette eventuelle hull i taket.
  • Samspill med barna: hjelpe til i hesteterapitimer, arrangere kreative aktiviteter for barna og ri på hestene på senteret for å gi de nødvendig mosjon og trening.

En Hesteterapi og Lokalsamfunn-frivillig og en av hestene på senteret i Cochabamba, Bolivia

Hver ukedag vil du og de andre ungdomsfrivillige tilbringe opp til åtte timer på senteret. Som ungdomsfrivillig er du del av et fullpakket program og det er sjeldent et stille øyeblikk. I regi av våre lokalt ansatte vil du ha et fullpakket program med spennende aktiviteter og utflukter, for at du skal oppleve mest mulig av det Bolivia har å by på.

Som ungdomsfrivillig vil du bo hos en lokal vertsfamilie eller på et gjestehus sammen med de andre ungdomsfrivillige som kommer fra alle verdens hjørner. Dette er en ideell mulighet til å praktisere både engelsk og spanskkunnskapene dine!

Er du over 19 år? Fortvil ikke, vi har mange spennende muligheter for deg også!

Er du klar for å oppleve hva Bolivia har å by på?

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲