Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid med Dyrestell i Belize

Oversikt
  • STED: San Pedro
  • ROLLE: Assistere med behandling og omsorg for gatehunder og –katter
  • TYPE PLASSERING: Ikke-kommersiell veterinærklinikk og dyrehjem
  • BOFORHOLD: Vertsfamilie
  • LENGDE: Fra én uke

Sett din lidenskap for dyr først, mens du jobber på et dyrestellprosjekt i San Pedro! Det er et økende antall uønskede katter og hunder, som ofte blir overlatt til seg selv på gaten uten tilgang til mat, husly eller omsorg. Med få lokale organisasjoner som jobber med å løse disse utfordringene overlates mange av disse dyrene til å ta vare på seg selv, og ettersom de formerer seg blir problemet stadig større.

En frivillig holder en hundevalp på dyrestellprosjektet i Belize.

Som frivillig på dette prosjektet vil du være en del av å finne en løsning på denne utfordringen, og du vil jobbe for å forbedre livskvaliteten for disse dyrene. Du vil bidra på et dyrehjem og den eneste ikke-kommersielle veterinærklinikken som behandler forlatte dyr som lever på gaten, og tilbyr subsidiert medisinsk hjelp for dyrene til lavinntektsfamilier i San Pedro. Du kan forvente mye praktisk arbeid, og vil ta del i mating og bading av dyrene, rengjøring av kennelen og områdene rundt, samt hjelpe til med andre vedlikeholdsoppgaver. For å sikre at kattene og hundene holder seg friske vil du assistere i daglige inspeksjoner, ukentlige undersøkelser og du vil hjelpe med å administrere forebyggende medisiner på en månedlig basis.

Opplysningsarbeid i lokalsamfunnet spiller også en viktig rolle ved prosjektet. En stor andel av de lokale er svært redde for hunder, særlig siden mange av hundene er trent for å utvise aggressiv adferd og blir brukt i hundekamper.

Å gi dyrene individuell omsorg og oppmerksomhet, gå turer med dem, leke med dem og å sørge for sosialisering med mennesker og andre dyr er en viktig del av prosjektet da det hjelper dyrene å tilpasse seg et liv borte fra gaten. Ved å bidra for at disse dyrene blir mer vant til å omgås mennesker øker sjansene deres for å kunne bli adoptert. Som frivillig vil du få assistere i adopsjonsprosessen, sammen med en adopsjonsrådgiver. Å se et dyr forlate stedet sammen med en kjærlig familie vil kanskje bli høydepunktet i løpet av oppholdet på frivillig arbeid.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲