You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Dyrestell på Jamaica

Oversikt
  • Sted: Montego Bay, St. James
  • Type plassering: Dyreklinikk
  • Rolle: Øke bevisstheten for å unngå dyremishandling
  • Krav:Frivillige må være fylt 18 år
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Ønsker du å jobbe frivillig med dyr mens du får et unikt innblikk i et utviklingsland? Da er et av våre dyrestell-prosjekter noe for deg. Du trenger ikke kvalifikasjoner til å jobbe med dette prosjektet, annet enn at du er over 18 år og har et engasjement for dyrevelferd. Uansett om du er under utdanning, skal søke veterinærstudier, er veterinær eller kun er glad i dyr, kan du delta på dette prosjektet.

 

Frivillige på dette prosjektet vil jobbe på en dagklinikk for dyr i Montego Bay, hvor de har en veterinær tilgjengelig hver dag. Denne organisasjonen har vært aktiv på Jamaica i mer enn hundre år, og jobbet med å beskytte dyr fra mishandling, forsømmelse, og å bli forlatt, samt kjempet for dyrs rettigheter. 

Hvordan er din rolle som frivillig?

Frivillig behandler svake hunder på et dyresenter på Jamaica

Frivillige tar del i oppsøkende arbeid, assisterer med administrativt arbeid, og deltar i bevisstgjøringskampanjer mot mishandling av dyr. Delen av arbeidet som involverer opplysning og undervisning innebærer blant annet å besøke skoler for å øke bevisstheten rundt viktigheten av å ta godt vare på dyrene, og informere om hvordan man kan rapportere saker som omhandler mishandling av dyr. Å lære barn om ansvaret som følger med det å eie dyr, fra ung alder, er viktig for å sikre en bedre dyrevelferd på lang sikt.

Dersom du er en registrert veterinær kan du også ta del i arbeidet på klinikken på denne plasseringen.

Frivillig mater dyr på dyrestellprosjektet på JamaicaØnsker du å jobbe frivillige mer enn 4 uker på Jamaica så må du ha arbeidstillatelse. Dette krever en del forberedelser for å få det godkjent av Jamaicanske myndigheter. Vi hjelper deg selvfølgelig med denne prosessen. Du bør imidlertid starte prosessen minst 5 måneder før avreise. 

Det er mulig å delta på dette prosjektet i to eller tre uker dersom du ikke har tid til å delta i fire uker eller lenger. Selv om du vil få mulighet til å gjøre en viktig innsats i løpet av de to til tre ukene, vil du ikke være i stand til å ha samme innvirkning på prosjektet som frivillige som deltar i en lengre periode.

Vil du vite mer om å jobbe frivillig med dyr i utlandet? Her kan du lese mer om vår tilnærming til å arbeide med dyr på en etisk og forsvarlig måte.

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲