Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Dyrestell i Romania

Oversikt
  • Sted: Utkanten av Brasov
  • Type plassering: Redningsmottak for hunder
  • Rolle: Hjelpe til med mating og stell av dyrene
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig på dyrestellprosjektet i Romania jobber du hovedsaklig på et rehabiliteringssenter for hunder i utkanten av Brasov. Prosjektet passer godt for deg om har interesse for dyrebeskyttelse, og for deg som er glad i utendørsaktiviteter.

Frivillig tar hånd om syke hunder på dyrestellprosjektet i Romania

Dette prosjektet er åpent for alle som er interessert i og glade i dyr, enten du er student, ønsker en karrierepause eller er ferdig utdannet, men ikke er i jobb enda. Som person må du kunne ta initiativ, og være klar for å utføre de arbeidsoppgavene det er behov for på senteret.

Hvordan er min rolle som frivillig?

Frivillig behandler hunder i bur i Romania

Hundene som ender opp på dette rehabiliteringssenteret er løshunder fra gata. De blir brakt til senteret hvor de får en full medisinsk sjekk og får behandling for parasitter og andre problemer. Hundene mates hver morgen og blir tatt med på trening, enten individuelt eller i grupper.

Som frivillig må du være forberedt på å bli involvert i alle aspekter ved driften av senteret, fra mating og trening til assistering ved medisinske prosedyrer på den lille veterinærklinikken.

Du bor hos en lokal vertsfamilie i Brasov og vil bli fraktet med lokal transport til jobb hver dag. Prosjektet er tilgjengelig hele året.

Vil du vite mer om å jobbe frivillig med dyr i utlandet? Her kan du lese mer om vår tilnærming til å arbeide med dyr på en etisk og forsvarlig måte.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲