Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid med Veterinærmedisin og Dyrestell på Samoa

Oversikt
 • STED: Apia
 • ROLLE: Arbeide sammen med lokale veterinærer og assister i behandling og omsorg for hunder og katter
 • TYPE PLASSERING: Veterinærklinikk
 • BOFORHOLD: Vertsfamilie
 • LENGDE: Fra én uke
 • STARTDATO: Fleksibelt

Bidra som frivillig på et kombinert prosjekt med veterinærmedisin og dyrestell på Samoa, og lær mer om dyrevelferd, populasjonskontroll og viktigheten av opplysningarbeid i lokalsamfunnet i et utviklingsland. Prosjektet er basert i Samoas hovedstad Apia, og frivillige blir plassert på en veterinærklinikk for å observere arbeidet til profesjonelle veterinærer, og bidra med varierte oppgaver.

Frivillige holder valper foran bilen som brukes når de drar på oppsøkende arbeid for sterilisering av hunder og katter

Dette prosjektet er anbefalt for frivillige i alle aldre som vurderer en karriere innen veterinærmedisin, kvalifiserte veterinærer eller dyreelskere som ønsker å gjøre en innsats. Din tid ved prosjektet vil gi deg innsikt i og en bred forståelse av driften av en dyreklinikk, og vi oppmuntrer frivillige til å lære så mye som mulig av de profesjonelle veterinærene som jobber her. Denne erfaringen er nyttig påfyll til CV’en din, og vil utvide din praktiske kunnskap.

Projects Abroad samarbeider med en organisasjon innen dyrevelferd på Samoa, som hovedsakelig jobber med katter og hunder. Organisasjonen ble startet av en gruppe dedikerte mennesker, for å møte det akutte behovet for et helsetilbud for husdyr. Før denne organisasjonen hadde det ikke vært noe strukturert tilbud fokusert på dyrevelferd og dyrenes helse. Vår partnerorganisasjons hovedfokus er å holde populasjonen av katter og hunder på Samoa under kontroll, gjennom sterilisering og å holde workshops i lokalsamfunnene.

Frivillig på en Veterinærmedisin og Dyrestell-plassering på Samoa

Som frivillig på dette prosjektet vil du jobbe sammen med vår partnerorganisasjon, og oppmuntre til en redusert og frisk populasjon av katter og hunder på Samoa. Aktivitetene du vil bli involvert i vil avhenge av dine ferdigheter, kvalifikasjoner og interesser, men vil blant annet kunne innebære:

En veterinær steriliserer en katt med assistanse fra frivillige

 • Bevisstgjøringskampanjer i lokalsamfunn
 • Vaksineringer
 • Steriliseringsprogram
 • Hundetrening
 • Rutinekonsultasjoner med dyreeiere

Din rolle med tanke på bevisstgjøring vil være å hjelpe til med å utvikle og utføre seminarer til en rekke lokalsamfunn og skolegrupper, hovedsakelig i og rundt Apia.

Det vil være anledninger hvor du vil bli bedt om å assistere med den generelle driften av organisasjonen. Dette arbeidet kan inkludere generelt dyrestell, som å rengjøre kennelen og mate dyrene, administrative oppgaver, og rengjøring og vedlikehold i klinikken. Arbeidet og dedikasjonen du legger ned i prosjektet vil være uvurderlig for dyrevelferdsorganisasjonen, som brenner for å forbedre livskvaliteten for husdyr på Samoa.

Dersom du har tidligere erfaringer innen dyrestell og veterinærmedisin kan du styrke prosjektet ved å komme med innspill og dele dine erfaringer. Om du er en kvalifisert veterinær kan du lese mer om muligheten for frivillig arbeid for profesjonelle veterinærer på Samoa her.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲