Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship med Veterinærmedisin på Sri Lanka

Oversikt
  • Sted: Kalutara
  • Rolle: Assistere under behandling, omsorg og redning av husdyr
  • Boform: Vertsfamilier
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Vårt veterinærmedisinprosjekt på Sri Lanka er en praktisk plassering for alle som har et ønske om å jobbe med dyr. Du kan delta på dette prosjektet enten du vurderer en utdanning innen veterinærmedisin, er i gang med utdanningen, allerede er ferdigutdannet eller i jobb, eller om du rett og slett kun er lidenskapelig opptatt av dyr.

Vi jobber med både offentlige og private veterinærklinikker i byen Kuliyapitiya på Sri Lanka. Uansett prosjektplassering vil du som frivillig få bred erfaring fra arbeid med både gårdsdyr og kjæledyr, og du vil sitte igjen med erfaring og opplevelser du sent vil glemme. 

Din rolle som frivillig

Frivillige utenfor en veterinærklinikk på Sri Lanka

På de offentlige veterinærklinikkene er behandlingen gratis for de lokale innbyggerne. Fasilitetene er enkle, men de frivillige vil arbeide sammen med utdannende veterinærer. Når det er gårdsdyr som trenger behandling så drar veterinærene ut til gården, du kan derfor regne med å besøke flere lokale gårder mens du deltar på dette prosjektet.

Etter noen dager med observasjon vil dine lokale kollegaer på de offentlige veterinærklinikkene la deg være med på og assistere enkle inngrep og operasjoner. Med andre ord så har du muligheten til å jobbe praktisk, og få «hands-on» erfaring fra veterinæryrket.

Frivillige som deltar på denne plasseringen må regne med å jobbe fra 08-13, mandag til fredag.

De private klinikkene eies og drives av lokale veterinærer. Her koster det å få veterinærbehandling, og fasilitetene har en høyere standard. På disse klinikkene er det primært husdyr som hunder og katter som blir behandlet.

De privateide klinikkene har åpningstider fra 08-14, og 18-21, da kveldstimene gjerne brukes til operasjoner.

Mengden av praktiske arbeidet bestemmes av dine kvalifikasjoner og ferdigheter, og det er derfor opp til de lokale veterinærene å vurdere om du er kvalifisert for det praktiske arbeidet. Derfor oppfordrer vi frivillige til å vise initiativ, entusiasme og stå-på-vilje på prosjektet, erfaringsmessig har frivillige fått igjen for den innsatsen de viser.

Er du lidenskaplig opptatt av dyr og har lyst til å gjøre en forskjell? Da er dette prosjektet noe for deg!

Vil du vite mer om å jobbe frivillig med dyr i utlandet? Her kan du lese mer om vår tilnærming til å arbeide med dyr på en etisk og forsvarlig måte.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲