Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Nepal

Oversikt

Sommer
2 uker
  • Søndag 1. november - Lørdag 14. november 2020

Et barn leker med en Projects Abroad frivillig på skolen hennes i Nepal

Er du over 50 år, har et ønske om å reise ut i verden, og samtidig kunne gjøre en forskjell i løpet av en kort periode? Da har du en mulighet til å reise ut som Voksenfrivillig for å gjøre en positiv innsats for barn og lokalsamfunn i Nepal. Om du er noen år under 50, og føler at dette prosjektet er ideelt for deg, så er du også velkommen til å delta. I to uker vil du jobbe sammen med andre frivillige i skoler og på omsorgsentre. Du trenger ingen tidligere erfaring, men du må ha en lidenskap for å hjelpe andre mennesker.

Dagene på plasseringen følger en satt timeplan, der arbeidsoppgavene består i å gjennomføre pedagogiske aktiviteter med barna, samt hjelpe til med verdifullt renoveringsarbeid i lokalsamfunnet. I tillegg vil du få delta på såkalt “outreacharbeid”, der dere tilbyr sårt tiltrengt opplæring av tannhygiene til vanskeligstilte barn. Som frivillig vil du også ha sjansen til å besøke et senter for feilernærte barn og et senter for personer med Hiv/Aids.

I Nepal vil du og de andre frivillige bo på hotell. De ansatte på vårt lokale Projects Abroad-kontor vil arrangere forskjellige kulturelle aktiviteter og utflukter som du kan delta på i helgen og på ettermiddagene.

Ved å arbeide frivillig på dette prosjektet vil du få et innblikk i landets kultur, du vil få oppleve hvordan det er å jobbe med barn og ungdom i et utviklingsland, og du får se noe av det vakre landskapet som Nepal har å by på.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲