Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid i Afrika

Å jobbe frivillig i Afrika er å åpne døren for helt nye opplevelser i eksotiske og overraskende omgivelser, samtidig som du bidrar til lokalsamfunnet der du bor. Dette er en fantastisk mulighet til å utforske det afrikanske kontinentet og er en opplevelse for livet. Gjennom frivillighetsarbeidet og vertsfamilien du bor hos vil du komme helt under huden på den kulturen du lever i, og få en innsikt i og en forståelse som du aldri ville fått på en vanlig ferie. 

Dine muligheter på frivillig arbeid i Afrika

Våre prosjekter er åpne for alle som er interessert i å jobbe frivillig i et utviklingsland. Uansett om du har et friår, tar deg en pause fra karrieren eller ønsker å delta på hjelpearbeid ferien, så har Afrika noe for deg.

Bli med på våre prosjekter på frivillig arbeid i Afrika

I Afrika har du mulighet til å jobbe frivillig med Projects Abroad i ni land. Velg mellom å jobbe i Ghana, Sør-Afrika, Senegal, Kenya, Togo, Marokko, Tanzania, Etiopia eller på Madagaskar - land som ligger i alle hjørner av det afrikanske kontinentet. Blant prosjektene vi tilbyr i Afrika finner du muligheter for å:

  • jobbe med barn i barnehager og dagsentre
  • delta i bevaringsarbeid for Afrikas dyr og natur
  • undervise på skoler
  • bidra på sykehus og klinikker
  • trene barn og ungdommer på sportsprosjekter
  • jobbe med juss og menneskerettigheter
  • jobbe med mikrofinans
  • delta på byggeprosjekter
  • jobbe som journalist
  • ta språkkurs

Å være frivillig i Afrika

Frivillig som registrerer funn på savannen på natur- og miljøprosjekt i Afrika

Frivillige på prosjekter i Afrika har muligheten til å bo hos lokale vertsfamilier. Familien vil vise stor interesse for deg og ditt hjemland, og de vil være svært opptatt av din sikkerhet og at du har det bra under oppholdet ditt. Her er muligheter til både å bli godt kjent med den lokale kulturen og til å praktisere språk, dersom du ønsker det.

Afrika byr i tillegg på uendelig med reisemuligheter. Enten det er helgeturer eller reising i etterkant av oppholdet vil du finne mer enn nok å velge mellom. Opplev Sør-Afrikas fantastiske dyreliv eller dra til Mt. Kilimanjaro i Tanzania, sjekk ut de vakre gamle kirkene i Etiopia eller opplev Atlasfjellene i Marokko. Sandstrender er det også nok av. Uansett hva du velger å gjøre vil frivillig arbeid i Afrika gi deg en mulighet til å utvikle egne evner og horisonter, samtidig som du gjør meningsfylt arbeid. Start eventyret her!

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲