Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid i Asia

Asia er magisk! Du kan jobbe mellom de majestetiske fjellene i Himalaya, ved vakre strender, i frodige skoger og i spennende storbyer. 
Dette er en mulighet til å oppdage nye kulturer, med alle sine særegenheter og overraskende gjøremåter. Projects Abroad tilbyr veletablerte prosjekter innen mange felt, her er det mye du kan bidra med.

Gjennom frivillighetsarbeidet og vertsfamilien du bor hos vil du komme helt under huden på den kulturen du lever i, og få en innsikt i og en forståelse for denne kulturen som du aldri ville fått på en vanlig ferie. Våre prosjekter er åpne for alle som er interessert i å jobbe frivillig i et utviklingsland. Uansett om du har et friår, tar deg en pause fra karrieren eller ønsker å delta på hjelpearbeid ferien.

Muligheter for å jobbe frivillig i Asia

Frivillige som reiser til en lokal turistattraksjon i løpet av sitt opphold med Projects Abroad i Asia

I Asia har Projects Abroad prosjekter i:

I Asia kan du jobbe på et variert utvalg av prosjekter. Du kan jobbe frivillig på dagsentre, på skoler hvor du driver engelskundervisning og i idrettslag hvor du hjelper barna å utvikle både ferdigheter og sportsglede. Du kan jobbe med juss, mikrofinans eller som journalist i avis eller radio, bo hos en nomadefamilie eller jobbe med å bevare viktige rev og gjenplante mangroveskog. Våre business-internship er også ettertraktede, og gir et unikt innsyn i asiatisk forretningsliv. I Asia vil du garantert finne et land og et prosjekt som passer deg.

Å være frivillig i Asia

Som frivillig vil du ha gode muligheter til å oppleve landet du oppholder deg i og regionen rundt. Enten det er helgeturer eller reising i etterkant av oppholdet, vil du finne mer enn nok å velge mellom; se Mongolias Gobiørken eller Himalayafjellene i Nepal, vandre langs Den Kinesiske Mur eller opplev den magiske stemningen i gamle hindutempler. Uansett hva du velger å gjøre vil frivillig arbeid i Asia gi deg en mulighet til å utvikle egne evner og horisonter, samtidig som du gjør meningsfylt arbeid. Start eventyret her.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲