Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid i Europa

Du trenger ikke reise verden rundt for å være til nytte som frivillig. Projects Abroad tilbyr spennende muligheter også i Europa, både i vakre Romania og i Italia. 

Muligheter for å jobbe frivillig i Europa

Frivillig som poserer sammen med ansiktsmalt barn på et dagsenter i Europa

I Europa tilbyr vi muligheter for å jobbe frivillig i Romania og Italia. I kulturrike Romania kan du velge mellom en rekke ulike prosjekter, slik som å jobbe med barn på et østeuropeisk dagsenter, eller undervise i engelsk. Du kan også være med på behandling og rehabilitering av løs-hunder. Liker du å skrive, kan du kan være med og sikre at gamle rumenske skikker og tradisjoner på landsbygda bevares gjennom å jobbe som journalist i et dedikert magasin. Du kan også jobbe frivillig på et arkeologiprosjekt i Transylvania eller bruke dine kunnskaper innenfor dans og koreografi til å spre gleden ved å bevege seg til rumenske barn. 

I lys av den pågående flyktningkrisen i Europa har Projects Abroad også gått i samarbeid med lokale hjelpeorganisasjoner i Sør-Italia. Her vil du som frivillig kunne bistå nyankomne flyktninger og migranter. Vi jobber både i områdene hvor båtflyktninger ankommer og også i arbeidet med å integrere de nyankomne. Vi trenger både ufaglærte og profesjonelle til oppgavene som skal fylles.

Uansett hvor du velger å jobbe og hva du velger å jobbe med, så vil innsatsen din bli satt stor pris på. Prosjektene er åpne fra 2 uker og oppover.

Å være frivillig i Europa

Frivillig sammen med lokale barn på sin prosjektplassering i Europa

Frivillige på våre prosjekter i Sør- og Europa kommer tett på kulturen ved å bo hos lokale vertsfamilier. Familien vil være svært opptatt av din sikkerhet og at du har det bra under oppholdet ditt. Her finnes det muligheter både til å plukke opp mange tips og til å praktisere språk, dersom du ønsker det. Husk å ta med mange bilder hjemmefra for å vise frem!

Det at du arbeider frivillig hindrer deg ikke i å ha mange reisemuligheter. Bruk ettermiddagene etter du er ferdig med det frivillige arbeidet til å utforske ditt eget lokalområde, og bruk helger og eventuelt en periode etter endt prosjektarbeid til å utforske landet du jobber frivillig i og nabolandene i regionen. Sjansen er stor for å møte andre reiselystne frivillige som også kunne tenke seg å se Draculas slott i Romania eller utforske den italienske kysten. Du kan også benytte deg av de fantastiske turmulighetene i fjellene som omgir Brasnov, eller du kan dra på vinsmaking på en italiensk vingård. Europa har mye å by på – tar du utfordringen?

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲