Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid i Stillehavet

Jobb som frivillig i vakre Stillehavet! Stillehavet er en reisedrøm for mange, og Projects Abroad tilbyr et stort spekter av prosjekter her, for frivillige i alle aldre. Enten du har et friår, ønsker praksisplass eller internship, tar en pause fra karrieren eller ønsker noe spennende å gjøre i ferien din – vi har et prosjekt som passer for deg. Som frivillig på Fiji eller Samoa kan du gjøre en innsats for andre, samtidig som du kan oppleve disse paradisøyene.

Projects Abroad har eksistert siden 1992 og er nå verdens ledende formidler av frivillig arbeid. I Stillehavet har vi fleksible og varierte prosjekter på øyene Fiji og Samoa. Ikke bare kan du selv velge hva du vil jobbe med og din egen startdato, vi vil også samarbeide med deg for å finne en plassering som best passer dine evner og interesser.

Fiji

Frivillig holder en ung gutt på et dagsenter på barn- og ungdomprosjektet i Stillehavet

Det er mange prosjekter å velge mellom på frivillig arbeid på Fiji! Våre prosjekter ligger i og rundt byene Suva og Nadi. Her har vi blant annet et helt unikt haibevaringsprosjekt, som vi er alene om å kunne tilby! I tillegg kan du jobbe med barn og ungdom på skoler, barnehager og senter for funksjonshemmede, jobbe innen sport eller delta på vårt dyrestellprosjekt. Vi har også et eget landsbyprosjekt, for deg som ønsker å bli ekstra godt kjent med den lokale kulturen.

Les mer om frivillig arbeid på Fiji.

Samoa

Vakre Samoa er ikke like kjent blant reisende som Fiji, men ikke desto mindre er den verdt et besøk! De fleste er ikke klar over at øya er på FNs liste over de minst utviklede land i verden, og i de fattige delene av byen Apia er det stort behov for frivillige. Du vil bo hos gjestfrie vertsfamilier, som vil introdusere deg til den lokale kulturen og lære deg om alt Samoa har å by på.

På Samoa kan du jobbe innen undervisning, i barnehager og dagsenter, dyrestell eller på sportsprosjekter.

Les mer om frivillig arbeid på Samoa.

Frivillig arbeid i Stillehavet

Øy med det samoanske flagget på en plassering for frivillig arbeid i Stillehavet

Våre prosjekter i Stillehavet er varierte og meningsfulle. Dersom du velger å jobbe på et av våre barn og ungdom-prosjekter, kan du for eksempel jobbe på en barnehage, hvor du vil hjelpe de lokalt ansatte med alle daglige gjøremål på prosjektet. Det kan være stell og aktivisering av barna, hjelpe til med forberedelser og gjennomføring av måltider, rydding, vasking osv.

På undervisningsprosjektene vil du undervise i muntlig og skriftlig engelsk til ivrige elever. Hvis du har andre interesser eller spesielle evner innen andre fag, så si i fra, når du melder deg på. Vi kan ofte tilpasse for at de frivillige kan bidra også innen andre fag.

Dyrestellprojektene er midt i blinken for deg som heller vil jobbe med firbente enn tobente. Du kan jobbe sammen med den lokale dyrebeskyttelsen, på veterinærklinikker eller du kan delta på vårt fantastiske haibevaringsprosjekt, hvor arbeidsdagen din vil tilbringes under vann!

Reising i Stillehavet

Det er massevis av muligheter for å utforske andre deler av Fiji og Samoa enn der du bor og jobber. I helgene reiser de frivillige ofte på turer sammen, for eksempel til steder som Vanua Levu – en av de andre øyene i Fiji-øygruppen eller Lalomanu beach på Samoa. Andre øygrupper i områder Stillehavet som Vanuatu, Tonga og Tuvalu er det også mange som velger å besøke i løpet av tiden de jobber frivillig med oss. Destinasjoner som Australia og New Zealand ligger bare noen timers flyreise unna.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲