Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Argentina

Oversikt
  • Sted: I og omkring Cordoba
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Che Guevaras hus, Pan de Azucar-fjellet, Iguazúfallene, Buenos Aires, Patagonia

Klikk her for å se alle prosjekter i Argentina

Frivillig arbeid med Projects Abroad i Cordoba, Argentina Volunteer in Argentina

Argentina er verdens åttende største land. Du vil bli betatt av det varierte landskapet; massive fjell, ørkener, isbreer og et frodig dyreliv. Dessverre så har landet måtte tåle stor inflasjon og økonomiske problemer flere ganger gjennom historien, men nå begynner framtiden å se lysere ut for Argentina. Som frivillig i Argentina kan du velge å jobbe med barn og ungdom, undervise på skoler, delta på vårt menneskerettighetsprosjekt, jobbe på sykehus, på veterinærprosjekt, med journalistikk og mye mer. Du kan også få privatundervisning i spansk. Du kan delta fra 2 uker og oppover. Prosjektene passer for alle, enten du har et friår, en pause fra jobb eller bare ønsker en reise med litt skikkelig innhold og mening.

Projects Abroad i Argentina

Frivillig sammen med en ung jente på et frivillig arbeid prosjekt i Argentina, Sør-Amerika

Vi har vår base i og omkring Cordoba, Argentinas nest største by og hovedstad i Cordoba-provinsen. Her vil du bo hos en lokal vertsfamilie, som vil gi et godt innblikk i den argentinske kultur og levemåte.

Du kan glede deg til å bli en del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare mer om den lokale kulturen, men også om kulturen til de andre frivillige. Våre ansatte hjelper deg til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter, slik at de frivillige får skapt tette bånd og får gode opplevelser.

Opplevelser i Argentina

Frivillig jente på reise under sitt prosjektopphold i Argentina, Sør-Amerika

Cordoba er feriereisemål for mange argentinere fra Buenos Aires. Her finner du flott arkitektur fra den tiden Argentina fortsatt var en spansk koloni, og byen er en flott blanding av nytt og gammelt i skjønn harmoni. Cordoba er en perfekt base for å besøke turistattraksjoner som Che Guevaras hus, Pan de Azucar-fjellet og utallige nasjonalparker og innsjøer. Argentina byr på mange gode muligheter for trekking, klatring, rideturer eller til og med skiturer. Få også med deg tangokulturen, landets store stolthet. 

Når du er ferdig med oppholdet ditt som frivillig, anbefaler vi for eksempel en tur til storslåtte Iguazu Falls på grensen til Brasil, et opphold på en ranch i Pampas eller kanskje en tur til Valdes, hvor du kan dra på hvalsafari? Argentinas store variasjon gir deg mange valgmuligheter

Dine muligheter for frivillig arbeid i Argentina

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲