Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Journalistikk i Argentina

Oversikt
  • Sted: Unquillo
  • Typer plasseringer: Radio
  • Rolle: Delta i de daglige aktivitetene i radiostasjonen
  • Krav: Frivillige må ha minst middels gode spanskkunnskaper
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra tre uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Uansett om du allerede jobber som jourmalist, vurderer en karriere innen journalistikk eller studerer dette, vil vår plassering innen journalistikk gi deg super arbeidserfaring. Vårt prosjekt gir deg god innsikt i hvordan en radiostasjon er drevet. Du vil ogå få nyttig arbeidserfaring til CV-en din. Alt dette mens du bor i et av Latin-Amerikas mest spennende land, Argentina.

Journalistikkfrivillig er vert for et radioprogram i Argentina

Frivillige på vårt journalistikkprosjekt jobber i en nærradio. Du kan delta på mange ulike arbeidsoppgaver, som å intervjue og delta på ulike arrangementer.

Radiostasjonen retter seg mot turister og lokalsamfunnet, men er foreløpig kun drevet på spansk. Frivillige vil bli introdusert til den regionale arven ved å dekke lokale historier av interesse for publikum.

De frivillige får råd og tips av en egen veileder. Projects Abroad-kontoret ligger rett i nærheten, så våre ansatte er også tilgjengelig for hjelp og støtte.

Din rolle som frivillig innen journalistikk i Argentina

Gjennom å jobbe side ved siden med lokale journalister vil du bli gitt er rekke ulike ansvarsoppgaver, alt fra å gjøre research og intervjuer til å redigere og å gi kommentarer på lufta. Du kan også lære om, og involvere deg i ulike aspekter innen produksjonen av et radioprogram.

Dette er en glimrende mulighet til å opparbeide deg kunnskap om radioproduksjon, og å lære deg ulike journalistiske teknikker, mens du erfarer dagliglivet i en vakker og tradisjonell argentinsk by.

Det kreves ingen utdanning innen journalistikk for å kunne delta på dette prosjektet, men du må ha gode spanskkunnskaper for å få mest mulig ut av dette prosjektet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲