Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Argentina

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-argentina

Frivillige på plasseringen sin i Argentina, Sør-Amerika

Vi anbefaler at du flyr til Cordoba som ligger en halvtimes kjøretur fra kontoret vårt. En av våre ansatte vil vente på deg i ankomsthallen. Du kan se etter et skilt med Projects Abroads logo på. Fra flyplassen vil dere dra til kontoret hvor du får hilse på noen av våre ansatte. Etter å ha sett hvor kontoret ligger vil dere dra videre til vertsfamilien din, som vanligvis ikke bor så langt unna kontoret. En typisk velkomst er et stort felles måltid der du får mulighet til å bli kjent med familien.

Vertsfamiliene våre tilsvarer middelklassestandard etter lokale forhold, og selv om det vil være forskjell på bekvemmeligheten, sørger vi for at alle familiene lever opp til våre krav om renslighet, sikkerhet og tilgang til rent drikkevann.

De fleste frivillige bor i og omkring Cordoba, men noen familier bor i de mindre byene Unquillo, Villa Allende og Rio Ceballos. Dette er vakre småbyer hvor argentinere fra Buenos Aires kommer for å feriere. Det er enkelt å reise mellom disse byene.

Møtet med dine nye omgivelser

Frivillig som utforsker Cordoba på frivillig arbeid i Argentina

Dagen etter ankomst henter vi deg hos vertsfamilien og gir deg en grundig introduksjon og omvisning i området. Du vil også få kart der det er avmerket hvor du og de andre frivillige bor, slik at det skal være enkelt å finne fram. Du vil også få forklart hvordan det offentlige transportsystemet fungerer, samt at du få vite hvor blant annet vekslingskontor, posthus og internettkaféer befinner seg.

Dagen etter vil du bli fulgt til arbeidsplassen din. Der vil du få møte veilederen din, og du vil få en oversikt over arbeidsdagene dine. De fleste frivillige tar buss til og fra jobb, dersom det er for langt å gå. Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber.

De fleste finner det de trenger i disse småbyene, men dersom du ønsker et større utvalg ligger Cordoba kun en times busstur unna. For å få tips om restauranter, butikker eller lignende kan du spørre våre ansatte eller frivillige som har vært i Argentina en stund. 

De fleste lokale i Argentina snakker ikke engelsk så det kan være lurt å lære seg litt spansk før avreise. Dette er ikke et krav for å delta på prosjektene, men det er en klar fordel. Det åpner noen dører hos lokalbefolkningen og forenkler kommunikasjonen på prosjektet. 

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲