Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport i Argentina

Oversikt
  • Sted: Cordoba
  • Rolle: Trene barn i hockey og fotball for å forbedre ferdighetene og teknikken deres
  • Alder på elevene: 5-18 år
  • Størrelser på klassene: 30-35
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt 
  • Krav: Grunnleggende spanskkunnskaper 

Gjennom å delta i vårt sportsprosjekt i Argentina kan du hjelpe talentfulle ungdommer å bli fremtidens stjerner. Sport er veldig populært i Argentina, men grunnet mangelfulle ressurser er mulighetene begrensede. Uansett hvilke ferdigheter du har, kan du med entusiasme og energi undervise barn og ungdom i sport, og bringe fram smilene deres i en ellers hard hverdag.

Frivillig som idrettstrener

Frivillig underviser barn i sport i Argentina

Projects Abroad jobber både med en kommunal sportsklubb som tilbyr treningsmuligheter for barn og ungdom i alderen 5-18 år, og med et lokalt initiativ som tilbyr gratis hockeyundervisning til barn fra fattige familier. Frivillige kan undervise i fotball og hockey. Hver sportsgren undervises omtrent 3 timer hver dag, i tillegg til at du vil bruke en del tid på forberedelser. Du vil ha mulighet til å være med og undervise i begge idrettsgrener for barn og ungdom på alle nivåer.

Du kan trene barn og ungdom med ulike ferdigheter, som vil gi deg et mangfold å jobbe med. Du kan bruke noen få timer daglig på viderekomne ferdigheter med eldre barn, deretter organisere mindre lag med yngre barn, og så organisere en trening for ungdom.

Din rolle som frivillig som idrettstrener

Undervis sport i Argentina som Projects Abroad frivillig

Uavhengig av hvilken idrett du underviser i, vil du hjelpe barna med å utvikle grunnleggende evner og teknikker. Når du ankommer Argentina, vil du bli introdusert for barna du skal jobbe med og for veilederen din på prosjektet. Du vil jobbe sammen med de lokale lærerne og planlegge og koordinere treningsøktene. I tillegg til selve treningen kan arbeidsoppgavene dine gå ut på å planlegge kampstrategier, holde treningskamper og assistere i utvelging av lag. Ikke bekymre deg dersom du ikke har noe trenererfaring – de ansatte her er svært entusiastiske ovenfor frivillige og er dedikerte til programmene sine, så de vil hjelpe deg på alle måter de kan.

Vanligvis vil hver gruppe du trener bestå av rundt 30 elever. Dette gir en stor variasjon i ferdigheter og spillestil innad i gruppen, og individuell oppfølgning betyr derfor svært mye – både for den enkelte som føler seg sett og som får tilpasset veiledning, og for laget som blir bedre når hver spiller utvikler seg. Husk likevel at hovedfokuset er spilleglede og deltagelse – barna som kommer til sportsklubben elsker å spille, og det å hjelpe dem til å beholde denne gleden er din absolutt viktigste oppgave.

Sportsklubbene er stengt fra slutten av november til midten av mars, noen ganger til begynnelsen av april. I denne perioden kan frivillige jobbe på populære sommerskoler og hjelpe til med aktiviteter som svømming, fotball og andre fritidsaktiviteter.

Frivillige vil også ha mulighet for å jobbe med ungdom fra ett av våre menneskerettighets-prosjekter i området. Frivillige vil da ha ansvar for planlegging og strukturering av treningsøkter til 10-15 tenåringsgutter. 

Som frivillig på dette prosjektet må du ha grunnleggende ferdigheter i spansk. 

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲